Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 17 Ιουλ 2018
 
 

Νέα βόμβα στον Παναθηναϊκό! Αφαίρεση 9 βαθμών! Κίνδυνος υποβιβασμού!

Δευτέρα, 16 Απρίλιος 2018 - 14:58

-a Μέγεθος κειμένου +A

Με αφαίρεση 9 βαθμών τιμώρησε τον Παναθηναϊκό το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ!

Η ΕΠΟ αποφάσισε την αφαίρεση 9 βαθμών στο «τριφύλλι» για οφειλές στους Χοσέ Τοτσέ, Σεμπάστιαν Λέτο και Μίκαελ Εσιέν!

Στην περίπτωση που οι πράσινοι εξοφλήσουν τα οφειλόμενα εντός τριών ημερών, τότε δεν θα αφαιρεθούν οι βαθμοί!

Οι ποινές θα εφαρμοστούν εντός τριών εργάσιμων ημερών.

Σε αυτή την περίπτωση ο Παναθηναϊκός θα πέσεις από τους 32 στους 23 βαθμούς και θα έχει μόλις δύο περιισότερους από την Κέρκυρα που βρίσκεται εντός της ζώνης υποβιβασμού!

Αναλυτικά το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις: 

Αίτηση του Σεμπάστιαν Λέτο: Επέβαλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στην από 11/12/2017 Καταγγελία Πρακτικού Συμβιβασμού σε συνδυασμό με το από 16-3-2018 κατατεθέν στο παρόν Δικαστήριο κοινό διευκρινιστικό υπόμνημα των διαδίκων, σχετικά με το ότι η ως άνω ΠΑΕ μέχρι και την ημερομηνία του υπομνήματος έχει εξοφλήσει μέρος της ως άνω οφειλής και εκ τούτου υπολείπεται το ποσό των πενήντα χιλιάδων και εβδομήντα πέντε ( 50075) ευρώ, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας .

Αίτηση του Jοse Verdu Nicolas: Δέχθηκε την από 26-1-2018 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 4034/2018) αίτηση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποίησε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ,κατά το αναφερόμενο στο ιστορικό της παρούσας ποσό, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας

Αίτηση του Μισέλ Εσσιέν: Δέχθηκε την από 26-1-2017 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 3852/2018) αίτηση του αιτούντος Μισέλ Εσσιέν, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Επέβαλε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.Μοιράσου το...!
Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: