Επιστροφή στην κορυφή
Τετάρτη, 22 Νοε 2017
 
 

Ναρκωτικά και αρχαία διακινούσε κύκλωμα στην Φθιώτιδα

Σάββατο, 15 Ιούλιος 2017 - 13:38

-a Μέγεθος κειμένου +A

Το δεύτερο μέσα σε λίγους μήνες , πολυμελές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών εξαρθρώθηκε στη Φθιώτιδα από την Ασφάλεια Λαμίας.

Ειδικότερα δεκατρία άτομα συνελήφθησαν ,με την κατηγορία διακίνησης ναρκωτικών αλλά και για άλλες κακουργηματικές πράξεις στην Φθιώτιδα και στην Βοιωτία.

Τα μέλη του κυκλώματος, αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και κατά περίπτωση, για προμήθεια, μεταφορά, κατοχή, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών ουσιών, καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα και για την προστασία των Αρχαιοτήτων και της εν γένει Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Το κύκλωμα είχε περιοχή δράσης κυρίως τη Λοκρίδα και την περιοχή της Λιβαδειάς.

Αρχηγός του κυκλώματος φέρεται να είναι ένας 36χρονος από τον Άγιο Κωνσταντίνο, ενώ μεταξύ των συλληφθέντων είναι η γυναίκα του και ο αδελφός του, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν και τα αρχαία αντικείμενα.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και δυο Αλβανοί οι οποίοι προμήθευαν το κύκλωμα με χάσις ,και στην συνέχεια ο 36χρονος αναλάμβανε την διακίνηση σε διάφορες περιοχές με τα μέλη του κυκλώματος, όπως: Καμένα Βούρλα, Άγιο Κωνσταντίνο, Μαλεσίνα, Αμφίκλεια, Λιβαδειά και άλλες περιοχές κυρίως της Λοκρίδας.

Παράλληλα ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ένας ανήλικος ,καθώς και μια μητέρα δυο ανηλίκων παιδιών, που διατηρεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στα Καμένα Βούρλα.

Η δραστηριότητα του κυκλώματος ήταν έντονη , αφού μέσα σε δυο μήνες περίπου, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας κατάφεραν να εντοπίσουν περισσότερα από 120 άτομα στα οποία «έσπρωχναν» χασίς.

ΠΗΓΗ: LamiaReportΜοιράσου το…!
Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: