Επιστροφή στην κορυφή
Παρασκεύη, 15 Δεκ 2017
 
 

Να μην εκδοθούν άλλοι δύο Τούρκοι αξιωματικοί πρότεινε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2017 - 16:35

-a Μέγεθος κειμένου +A

tourkoi-praksikophmaties

Ο Εισαγγελέας του ποινικού τμήματος του Αρείου Πάγου,Χαράλαμπος Βουρλιώτης, πρότεινε να μην εκδοθούν στην Τουρκία, 2 ακόμη πραξικοπηματίες-Αξιωματικοί καθώς κινδυνεύουν. Και την Τρίτη, η εισαγγελέας πρότεινε να μην εκδοθούν άλλοι δύο εκ των οκτώ τούρκων αξιωματικών .

Εισηγήθηκε στο δικαστήριο η εισαγγελική λειτουργός, να απορριφθεί ως απαράδεκτο το αίτημα της Τουρκίας που ήθελε να εκδοθούν οι Τούρκοι αξιωματικοι καθώς  «κινδυνεύουν να μην έχουν δίκαιη δίκη, να υποστούν βασανιστήρια και εξευτελιστική απάνθρωπη συμπεριφορά». Η απόφαση θα εκδοθεί στις 23 Ιανουαρίου.

Ο Εισαγγελέας, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, τονίζει ότι οι λόγοι είναι αόριστοι ζητούνται και αν εκδοθούν υπάρχει το ενδεχόμενο κινδύνου να δικαστούν και για άλλα αδικήματα και επίσης δεν θα έχουν δίκαια δίκη.

Σύμφωνα με την αγόρευση της εισαγγελικής λειτουργού  10 μέλη της ανώτερης Εθνοσυνέλευσης, αντίπαλοι του κόμματος Ερντογάν. 150 δημοσιογράφοι, 3.000 δικαστές και εισαγγελείς έχουν απολυθεί,  απολύθηκαν επίσης χωρίς κάποιο  λόγο 129.000 δημόσιοι υπάλληλοι, συνελήφθησαν 40.000 πολίτες και πάνω απο 31.000 παραμένουν υπό κράτηση.Μοιράσου το…!
Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: