Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
28 Μαΐ 2020
Απόψεις

Να γιατί οι Έλληνες θα μαυρίσουν στις προσεχείς εκλογές την Μέρκελ!!!!!!!

 

Όλα δείχνουν ότι ένα μεγάλο ποσοστό των Γερμανών δεν θέλουν την Μέρκελ. Την αντιπαθούν. Και το ερώτημα του τίθεται είναι απλό. Αφού δεν την θέλουν οι Γερμανοί γιατί να τη θέλουμε εμείς. Διαβάστε αυτό το άρθρο. Είναι από την Πρόεδρο Ελλήνων Πολιτεία.

Της  Νίνας  Δ.Παυλίδου,  Προέδρου  ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

.

Δημοσκόπηση: Λανθασμένη η πολιτική της Merkel για το ευρώ. Λανθασμένη θεωρεί την πολιτική σωτηρίας του ευρώ που εφαρμόζει η Angela Merkelτο 58,9% των Γερμανών, σύμφωνα με δημοσκόπηση της γερμανικής οικονομικής εφημερίδας Der Handelsblatt. Ωστόσο το 41,1% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι ακολουθείται η ενδεδειγμένη πολιτική. Όπως προκύπτει από την ίδια δημοσκόπηση, το 41,7% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι η πολιτική που ασκείται για την αντιμετώπιση της κρίσης καταστρέφει τη δημοκρατία στην Ευρώπη και όχι μόνο.

Ωστόσο είναι μεγάλο λάθος να πιστεύουν όλοι ότι η Μέρκελ είναι ο μεγάλος εχθρός της Ελλάδας. Η Μέρκελ προφανώς λειτουργεί ως αυτόματος πιλότος της διεθνούς παγκόσμιας τοκογλυφίας και των κερδοσκόπων της Goldman sachs.

Δεν είναι τυχαίο ότι στις πρόσφατες ανακοινώσεις για την Κύπρο, την ευθύνη για την απόφαση του Eurogroup πήρε και ο Wolfgang Schäuble.H Γερμανική επεκτακτική πολιτική δεν είναι άγνωστη τόσο στους Έλληνες στη χώρα μας αλλά και στους  ομογενείς εδώ και αρκετές δεκαετίες. Η στρατηγική των Γερμανών έβλεπε πάντα προς τη μεριά της λεκάνης της Αν.Μεσογείου, κάτι το οποίο πιθανόν οι ίδιοι Γερμανοί πολίτες να μην μπορούν να το καταλάβουν.

Η Γερμανική προπαγάνδα και ο θρησκευτικός προτεσταντισμός έχει οδηγήσει τους Γερμανούς πολίτες, στην ανάγνωση λανθασμένων πολιτικών συμπερασμάτων.Δεν μπορεί αυτή τη στιγμή ο Γερμανικός λαός να πιστέψει ότι η κρίση είναι παγκόσμια και τραπεζιτική και ξεχνάει εύκολα ότι κάποια στιγμή θα χτυπήσει και τους ίδιους. Εμείς στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ενόψει των εθνικών εκλογών στην Γερμανία, θα ενημερώσουμε σε μια άτυπη προεκλογική καμπάνια ώστε ο κάθε Έλληνας σε κάθε γωνιά της Γερμανίας να ενημερώσει κάθε Γερμανό πολίτη,ώστε να γνωρίζει τι ακριβώς πρέπει να πράξει μπροστά στην κάλπη τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ηρθε η στιγμή της υπεύθυνης ενημέρωσης,ας μάθουν επιτέλους όλοι οι Γερμανοί πολίτες ότι πίσω απο γνωστά διαχρονικά σκάνδαλα σε όλη την Ευρώπη,αλλά κυρίως στην Ελλάδα,κρύβεται και μια Γερμανική εταιρεία,ας μάθουν ότι η Γερμανία είναι η πρώτη χώρα εξαγωγών σε πολεμικό εξοπλισμό στην Ελλάδα.

Οι εμμονές της Mέρκελ διευρύνουν μέρα με τη μέρα την κρίση και ήδη κάτι λιγότερο από τις μισές χώρες της Ευρωζώνης έχουν καταφύγει στον μηχανισμό στήριξης. Η γερμανική συνταγή όχι μόνο δεν αποδίδει, αλλά προκαλεί τα αντίθετα ακριβώς αποτελέσματα. Λένε ότι 2 είναι οι μεγάλοι φόβοι των Γερμανών. Ο ένας είναι τα χρέη και ο πληθωρισμός που τους θυμίζει τα εφιαλτικά χρόνια μετά τον Α’ παγκόσμιο πόλεμο και ο 2ος είναι η απομόνωση στην οποία επανειλημμένα έχουν βρεθεί εξαιτίας των δεινών που έχουν προκαλέσει στην Ευρώπη και όχι μόνο. Φοβούμενοι μήπως ξαναζήσουν τον οικονομικό εφιάλτη, οδηγούνται αναπότρεπτα και με βεβαιότητα στον πολιτικό….

Όσο για τα κατευθυνόμενα άρθρα τύπου ….“περί εξόδου της Ελλάδας απο την Ευρώπη“συγχωρέστε με αλλά είναι μπούρδες,διότι αν ενώσουμε το παζλ θα καταλάβουμε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και η Γερμανία θα είναι αυτή που θα αποχωρήσει αφού έχει μαζέψει τα λεφτά του νότου και για να μην χρειαστεί να πληρώσει για τις χώρες του νότου,το ζήσαμε και με τις αποζημιώσεις του Β΄Παγκοσμίου πολέμου τόσα χρόνια μετά και δεν υπογράφουν συνθήκη ΕΙΡΗΝΗΣ, ακριβώς για τον ίδιο λόγο  αποπληρωμής.

Η Γερμανία, οι Γερμανοί ,πρέπει να επιλέξουν να είναι στην ενωμένη και δίκαιη ισόνομη ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ή με τους παγκόσμιους τοκογλύφους. Αν επιλέξουν το δεύτερο η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ θα είναι απέναντι τους, εξάλλου το δόγμα μας είναι :ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Η Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Νίνα Δ.Παυλίδου.

Related posts