Σφοδρή κρητική και κατά μέτωπο επίθεση εξαπέλυσε η αξιωματική αντιπολίτευση προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τη συνέντευξη του τελευταίου στην εφημερίδα Real News της Κυριακής.
«Είναι φανερό πλέον ότι ο κ. Τσίπρας πιστεύει ότι οι Έλληνες έχουν απολέσει τη συλλογική τους μνήμη. Με αυτά που λέει στη συνέντευξή του μοιάζει να μην ζει στη χώρα μας», δηλώνει χαρακτηριστικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Συνεχίζοντας υποστηρίζει πως ο πρωθυπουργός, «προσπαθεί να ξεχάσει την υπερφορολόγηση που επέβαλε στην μεσαία τάξη και τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους που τους έκοψε το ΕΚΑΣ, τους επαγγελματίες που πρακτικά δημεύει τις δουλειές τους, τους νέους που εξαπάτησε ωμά, τους ανέργους που σβήνει τις ελπίδες τους».
Σε ένα ακόμα ξέσπασμα η Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα ως τον πλέον αναξιόπιστο και ανίκανο πρωθυπουργό που πέρασε από τη χώρα και τον κατηγορεί πως, είναι «γαντζωμένος στην εξουσία» και «το μόνο που σταθερά υλοποιεί, είναι το σχέδιο ελέγχου όλων των θεσμών και ιδιαίτερα τον έλεγχο των ΜΜΕ.
»Θέλει να φιμώσει τη φωνή της κοινωνίας και την αντιπολίτευση. Δεν πρόκειται να τα καταφέρει, όμως, γιατί είναι πολύ βαθιά απαξιωμένος από τον ελληνικό λαό.
»Θα συστήναμε τέλος στον κ. Τσίπρα να αποφεύγει τις μακροσκελείς συνεντεύξεις. Γιατί όσο πιο μεγάλες είναι τόσα περισσότερα ψέματα περιέχουν», καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.
Related posts
Πάγκαλος στη ΝΕΤ
Ο καιρός θα κρατήσει δεμένα τα πλοία σήμερα
Αναζήτηση
Τελευταία νέα
Ιαπωνία – Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: “Η ακύρωση των αγώνων παραμένει επιλογή μας”
Η ακύρωση των Ολυμπιακών Αγώνων είναι μια επιλογή που μπορεί να εξεταστεί αν η κατάσταση όσον αφορά την πανδημία του…