Επιστροφή στην κορυφή
Πέμπτη, 19 Ιουλ 2018
 
 

Η Μπριζίτ Μακρόν μιλά για τα μέρη που την εντυπωσίασαν στην Ελλάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέμπτη, 21 Σεπτέμβριος 2017 - 18:28

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Με τα καλύτερα λόγια για τη χώρα μας μίλησαν τόσο ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, όσο και η σύζυγος του και Πρώτη Κυρία Μπριζίτ Μακρόν, από τις ΗΠΑ.

Ένας Έλληνας δημοσιογράφος συνάντησε το ζεύγος στη Νέα Υόρκη και δεν άφησε την ευκαιρία να χαθεί ανεκμετάλλευτη, αποφασίζοντας να τους ρωτήσει για τις εντυπώσεις που αποκόμισαν από το ταξίδι τους στις αρχές Σεπτέμβρη.

«Οι Έλληνες είναι πολύ ζεστοί άνθρωποι και εγώ τους αγαπώ», αποκρίθηκε η ίδια όταν ο δημοσιογράφος την πληροφόρησε ότι ο ελληνικός λαός τρέφει μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπο της.

Σχετικά με το ποια ήταν η αγαπημένη της στιγμή στην Ελλάδα, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας περιέγραψε ότι εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από την Πνύκα αλλά και από τον περίπατο της στην Πλάκα.

Βέβαια, το πρώτο μέρος που της ήρθε στο μυαλό, ήταν ο Παρθενώνας που έμοιασε να την έχει εντυπωσιάσει ιδιαίτερα και να την έχει αφήσει μαγεμένη.

Αργότερα, ο ρεπόρτερ πέτυχε και τον Γάλλο Πρόεδρο, που παρά την βιασύνη του κοντοστάθηκε για να εκφράσει με τη σειρά του την αγάπη του για την χώρα μας.

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: