Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 17 Ιουλ 2018
 
 

Μπαρ εκθέτει την Κένταλ Τζένερ, απλά δημοσιοποιώντας απόδειξη της!

Κυριακή, 06 Αύγουστος 2017 - 19:44

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Ένα μπαρ στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης αποφάσισε να μοιραστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια απόδειξη από τα ποτά της διάσημης τηλεπερσόνας και μάλιστα για έναν καλό λόγο!

Όλα ξεκίνησαν όταν το μοντέλο παραβρέθηκε στο πάρτι για το νέο άλμπουμ του A$AP, το οποίο έτυχε να γινόταν στο συγκεκριμένο κοσμικό κέντρο. Οι φωτογραφικοί φακοί των παπαράτσι δεν «ξεκόλλησαν» ούτε λεπτό από πάνω της, αλλά δεν ήταν ικανοί να χαλάσουν τη βραδιά της Τζένερ. Φρόντισε η ίδια γι’ αυτό στη συνέχεια…

«Μην ξεχνάτε να δίνετε φιλοδώρημα στον μπάρμαν σας», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας το μαγαζί Baby’s All Right, αναφερόμενο φυσικά προς το πρόσωπο του μοντέλου που το παρέλειψε.

Η επίμαχη απόδειξη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σε αντίθεση με άλλες χώρες όπου το φιλοδώρημα είναι προαιρετικό, στην Αμερική, είναι πρακτικά ένας απαράβατος κανόνας. Οι σερβιτόροι και οι εργαζόμενοι σε μπαρ και εστιατόρια αναμένουν πάντα να δίνεται ένα ποσό τη τάξης του 10, 15 ή και 20 % του συνολικού ποσού του λογαριασμού, καθώς συνήθως αυτός είναι ο μισθός τους. Οι περισσότεροι εργαζόμενοι σε αυτές τις θέσεις είτε δεν αμείβονται από τον εργοδότη, είτε παίρνουν ένα πολύ χαμηλό αντίτιμο των υπηρεσιών τους.

Έτσι, παρόλο που η ίδια πλήρωσε τα 24 δολάρια για τα ποτά της, δεν άφησε καθόλου φιλοδώρημα, αφήνοντας το σημείο εκείνο που συμπληρώνει κάποιος στην απόδειξη το ποσό του tip, εντελώς κενό.

Τα σχόλια που συνοδεύουν την ανάρτηση του καταστήματος δεν είναι και πολύ θετικά για την Κένταλ, ωστόσο η ίδια δεν έχει σχολιάσει ακόμη το θέμα.Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: