Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
06 Μαΐ 2021
Auto-Moto

Motor Festival IV | Life and Style


O µηχανοκίνητος αθλητισµός και η µηχανοκίνηση είναι στιλ, είναι µόδα, είναι τρόπος έκφρασης και πάνω από όλα τρόπος ζωής… Και µάλιστα πολύ δυναµικός και εντυπωσιακός! Το Motor Festival επιστρέφει στις 16 και 17 Απριλίου του 2016 (10:00 το πρωί µε 10:00 το βράδυ) για τέταρτη συνεχόµενη φορά, φέρνοντας κοντά και αυτή τη φορά τον κόσμο του µηχανοκίνητου αθλητισµού αλλά  και της µηχανοκίνησης γενικότερα.
Η διοργάνωση, που εξελίσσεται σε γεγονός της χρονιάς για τους λάτρεις του αυτοκινήτου, της µοτοσικλέτας, των σκαφών κ.α., θα γίνει σε ειδικό  χώρο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.), δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες  να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ένα ευχάριστο και γιορτινό περιβάλλον και στους επισκέπτες να διασκεδάσουν, να ενημερωθούν, να απολαύσουν, να περάσουν καλά.
Στο διήµερο Motor Festival IV | Life and Style, η µόδα παίζει κεντρικό ρόλο. Ο υπέυθυνος της διοργάνωσης Μιχάλης Κοντιζάς είπε :
«  Κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται για να διαφέρουµε και να διαφοροποιούµαστε, να ξεχωρίζουµε, να κεντρίζουµε το ενδιαφέρον και να τραβάµε την προσοχή.»
Εκτός από τη μόδα, το τιμόνι, το γκάζι η αδρεναλίνη θα ανέβει και με την μουσική. Έτσι θα δοθεί µια διέξοδος  από την πολλές φορές άχρωµη και κουραστική καθηµερινότητα.
Κλασικά, σύγχρονα αλλά και µελλοντικά µοντέλα, µοτοσικλέτες, κορυφαίες βελτιώσειςαπό καταξιωµένους πρωταγωνιστές στους αγώνες αυτοκινήτου, αλλά και στην καθηµερινή αυτοκίνηση, έξυπνα και χρήσιµα αξεσουάρ, εξοπλισµός και οι νέες τάσεις της µόδας στον κόσµο της µηχανοκίνησης, όλα ενωµένα σε ένα τεράστιο, στεγασµένο χώρο! Σε ένα χώρο µε µια µεγάλη κεντρική σκηνή και γιγαντο-οθόνες, όπου τα προϊόντα των εκθετών θα παίρνουν τη διάσταση που τους αξίζει, πλαισιωµένα από άνετους και ευρύχωρους εκθεσιακούς χώρους. Η κάθε συµµετοχή έχει το δικό της µερίδιο στην εξέλιξη της ζωής, στη διαµόρφωση του σήµερα, του αύριο, αλλά κα του απώτερου µέλλοντος.
Στο Motor Festival IV όλοι έχουν να κερδίσουν. Οι εκθέτες, οι εταιρείες, οι συµµετέχοντες στα event και οι επισκέπτες. Οι τελευταίοι δεν θα ενηµερωθούν µόνο για τις σύγχρονες τάσεις στην αυτοκίνηση, στο χώρο των αγώνων και των µοτοσικλετών, αλλά θα µοιραστούν και περισσότερα από 450 δώρα που θα κληρώνονται κάθε ώρα. Τα δώρα προέρχονται από τους εκθέτες µεταξύ των οποίων περιλαµβάνονται µεταξύ άλλων ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες οδικής βοήθειας, εταιρείες εισαγωγής και διάθεσης ελαστικών, ζαντών, ανταλλακτικών, βελτιωτικών προϊόντων και βελτιωτές αυτοκινήτων και µοτοσικλετών, επισκευαστές, εταιρείες τοποθέτησης κιτ υγραεριοκίνησης και παµπρίζ, εταιρείες διάθεσης µοτοσικλετών και µεταχειρισµένων αυτοκινήτων και άλλοι πολλοί.
Στη  συνέντευξη τύπου που δόθηκε γι αυτό το σκοπό την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, µέρος των εσόδων θα διατεθεί σε συγκεκριμένο φιλανθρωπικό ίδρυµα. Το αντίτιµο της γενικής εισόδου ανέρχεται στα 5 ευρώ, ενώ θα υπάρξουν ειδικές τιµές προσφοράς για οικογένειες, άνεργους και συνταξιούχους.
Στα highlights του περιλαµβάνονται:

  • Tο Elênica! Το πρώτο ελληνικό supercar µε παραµετρικό σασί. «Σάρκα και οστά» παίρνει το όραµα του µηχανολόγου – µηχανικού δρα Δηµήτρη Χατζηκακίδη και των συνεργατών του, που έρχονται να αλλάξουν τα δεδοµένα στον χάρτη της παγκόσµιας αυτοκινητοβιοµηχανίας.
  • Anni & Lilia Harley Davidson Wash
  • Οι REC
  • Ο Ιαβέρης, που θα µιλήσει για την Ασφαλή οδήγηση
  • κπαίδευση και απονοµή πτυχίου Πρώτων Βοηθειών από την ΕΝΑΚ
  • Το πιο δηµοφιλές αυτοκίνητο
  • Η πιο δηµοφιλής µοτοσικλέτα*  Οι Street Battles Hip-Hop and Breaking
  • Μαχητικές Επιδείξεις πολεµικών τεχνών
  •  Baby Rally

Περισσότερες   πληροφορίες:   Site: http://motorfestival.gr/, Facebook: https://www.facebook.com/motorfestival.gr/,  Video: http://motorfestival.gr/festival

Related posts