Επιστροφή στην κορυφή
Τετάρτη, 17 Ιαν 2018
 
 

Το μήνυμα της 19χρονης Ελληνίδας από τις φυλακές του Χονγκ Κονγκ!

Τρίτη, 12 Δεκέμβριος 2017 - 15:41

-a Μέγεθος κειμένου +A

Μήνυμα σε εκείνους που στέκονται δίπλα της από την πρώτη στιγμή, έστειλε μέσω του δικηγόρου της Σάκη Κεχαγιόγλου, η 19χρονη Ειρήνη, που κρατείται στις φυλακές του Χονγκ Χονγκ.

Η κοπέλα από την Ελλάδα, είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, καθώς στην κατοχής της βρέθηκε υψηλή ποσότητα κοκαΐνης!

«Εκφράζω εκ μέρους της και μετά από παράκλησή της, τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της προς όλους, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όσοι με τηλεφωνήματα, επιστολές και μέσω του διαδικτύου δηλώνουν τη βεβαιότητά τους για την αθωότητά της καθώς και την πρόθεσή τους να στηρίξουν με κάθε τρόπο το νομικό αγώνα που πρόκειται να διεξαχθεί για να αποδειχθεί η αθωότητά της και ενώπιον των Δικαστηρίων», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο κ. Κεχαγιόγλου.

Παράλληλα οι γονείς της νεαρής κοπέλας κάνουν  έκκληση για οικονομική βοήθεια: «Τα έξοδα όμως και η αμοιβή διακεκριμένων ποινικολόγων του Χονγκ Κονγκ που θα την εκπροσωπήσουν από τώρα και θα παραστούν στη δίκη που πρόκειται να διεξαχθεί είναι ιδιαίτερα υψηλά. Οι δε γονείς της (αστυνομικός και νοσηλεύτρια στη Μυτιλήνη) αδυνατούν να καλύψουν έστω και μέρος των δεκάδων χιλιάδων δολαρίων ή ευρώ που θα απαιτηθούν», αναφέρει στην ανακοίνωση του ο δικηγόρος.Μοιράσου το…!
Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: