Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
20 Μαρ 2023
SLIDER

Μικρή βελτίωση του καιρού-Τοπικά σύννεφα και ασθενείς βροχές στα δυτικά

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022: Για σήμερα θα επικρατήσουν κατά τόπους και κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις. Πρόσκαιρες ασθενείς τοπικές βροχές είναι πιθανό να εκδηλωθούν στα δυτικά. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -3 έως 11 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 13, στην Ήπειρο από 2 έως 17, στη Θεσσαλία από 1 έως 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 14 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί με εντάσεις 5-6 μποφόρ. Νότιο νοτιοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις 3-5 μποφόρ θα πνέουν στο Ιόνιο.

Στην Αττική περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερες.

Πηγή: meteo.gr

https://www.meteo.gr/deltio.cfm

 

 

Related posts