Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
20 Οκτ 2020
Media

Μίκης Θεοδωράκης:«Μας κυβερνούν εθνομηδενιστές»-Καμιά υποχώρηση, το μήνυμα της Πλατείας

Το χθεσινό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα και οι πολιτικές εξελίξεις που πυροδοτεί, καθώς και οι αντιδράσεις της κυβέρνησης και των κομμάτων της αντιπολίτευσης ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις για την επίλυση του ονοματολογικού του ΠΓΔΜ,  κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθηναϊκού Τύπου. Άλλα θέματα που επίσης προβάλλονται είναι τα αποτελέσματα των κυπριακών εκλογών και η επανεκλογή Αναστασιάδη, οι εξελίξεις στο σκάνδαλο Novartis και οι αναμενόμενες ποινικές διώξεις, καθώς και συνταξιοδοτικά ζητήματα.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Αι γενεαί πάσαι… για τη Μακεδονία – «Όχι» στο ξεπούλημα του ονόματος και της Ιστορίας μας έβγαλε το «δημοψήφισμα» – Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες όλων των ηλικιών από όλα τα σημεία της χώρας και τους εξωτερικού έστειλαν το μήνυμα που κάνει ότι δεν άκουσε η κυβέρνηση! – Συγκλονιστικός ο Μίκης – «Βόμβες’» Παυλόπουλου για Σκόπια, Αλβανία. Τουρκία! – Με την ιστορική έκδοση της δημοκρατίας στα χέρια πήγαν στο συλλαλητήριο.

ΕΘΝΟΣ : Συλλαλητήριο χωρίς παρατράγουδα – Η Νέα Δημοκρατία έχασε το… μέτρημα – Απέτυχε η αναβίωση των «Παραιτηθείτε» – Η ΕΛΑΣ κέρδισε τη μάχη της ασφάλειας – Ομιλία Μίκη Θεοδωράκη: Τα «φάλτσα» που πίκραναν τους παλιούς συνοδοιπόρους – Αντώνης Σαμαράς: Αρχηγική εμφάνιση με εσωκομματικά μηνύματα .

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ :  Ο λαός γράφει ιστορία! – Εκκωφαντικό «όχι» από εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες στα παιχνίδια με το όνομα της Μακεδονίας – Συγκλονιστικός Μίκης Θεοδωράκης: «Μας κυβερνούν εθνομηδενιστές, να μη δεχθούμε ποτέ ότι υπάρχει νόθα Μακεδονία»  – Μέγα πλήθος και μέγα πάθος στο συλλαλητήριο που αλλάζει τα δεδομένα της διαπραγμάτευσης – Πανικός στο Μαξίμου που κατέφυγε σε «μαύρη» προπαγάνδα για τον όγκο της συγκέντρωσης – Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες, δεν τον εμπιστεύονται οι πολίτες .

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ :  Ώδινεν όρος και έτεκεν… Μίκη – Μέγα και ετερόκλητο πλήθος, πολύ κατώτερο των προσδοκιών τους – Ο Μιχαλολιάκος και τα τάγματα εφόδου ήταν εκεί, χαρούμενοι με τον ομιλητή.

 Τα ΝΕΑ : Οργή λαού – Εκατοντάδες χιλιάδες διαδήλωσαν στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία – Καμιά υποχώρηση,  το μήνυμα της Πλατείας στο Μαξίμου – Εμείς θα συνεχίσουμε, απαντάει ο Κοτζιάς – Η φορτισμένη ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη.

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ : Το ποτάμι της οργής – πανικός στην κυβέρνηση από τη μεγάλη συμμετοχή στο συλλαλητήριο – Μίκης Θεοδωράκης: Μάχομαι τον φασισμό σε όλες τις μορφές του και προπαντός στην πιο απατηλή και επικίνδυνη μορφή του, την αριστερόστροφη – Εκτιμήσεις: Για 1.500.000 μιλούν οι διοργανωτές, για 140.000 η αστυνομία και για εκατοντάδες χιλιάδες των BBC  -Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι Έλληνες δεν εμπιστεύονται τον Τσίπρα να διαπραγματευτεί οτιδήποτε .

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Τα μυστικά και οι παγίδες που κρύβουν τα τεκμήρια – Οι διατάξεις για τις δαπάνες διαβίωσης και απόκτησης περιουσιακών στοιχείων.

Related posts