Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 18 Ιουν 2018
 
 

Μια φωτογραφία που αξίζει χίλιες λέξεις δεν «λέει» πάντα την αλήθεια

Δευτέρα, 21 Αύγουστος 2017 - 11:21

-a Μέγεθος κειμένου +A

Είναι τόσο όμορφη αυτή η θαλάσσια πλευρά στα Μέθανα. Απέναντι από τον Πόρο.

Μια ζωγραφιά !

Βλέπεις τις φωτογραφίες και ερωτεύεσαι την περιοχή.

Βρίσκεις στο χάρτη την περιοχή, υπολογίζεις τα χιλιόμετρα και ξεκινάς για ένα όμορφο μπανάκι στα καταγάλανα νερά.

Απογοήτευση.

Όταν φθάσεις στα Μέθανα τότε απογοητεύεσαι. Όχι γιατί κάτι άλλαξε με τα καταγάλανα νερά. Απογοητεύεσαι όμως γιατί στην περιοχή λόγω του ότι είναι τα ιαματικά λουτρά υπάρχει θείο. Το θείο μυρίζει άσχημα. Σαν κλούβιο αβγό.

Θα πρέπει όμως να ξέρετε ότι οι ιαματικές πηγές των Μεθάνων είναι αποτέλεσμα της ηφαιστειακής δράσης, ονομαστές εδώ και χιλιάδες χρόνια για την αποτελεσματική και σωτήρια επίδρασή τους στην υγεία και την ομορφιά. Τα νερά που αναβλύζουν από τις πηγές «μεταφέρουν», πολυάριθμα πολύτιμα ιχνοστοιχεία μετάλλων και ορυκτών που προσφέρουν μοναδικές ιδιότητες θεραπείας πολλών παθήσεων και γενικότερης αναζωογόνησης του οργανισμού κάθε ηλικίας. Εδώ βρίσκεται, η μυθική μαγεία ενός αρχαίου μυστικού για την φροντίδα του δέρματος, όπου αυτό ξαναβρίσκει την ελαστικότητα και την φρεσκάδα του και εσείς μια τέλεια εμφάνιση και αίσθηση νεότητας και ζωντάνιας.

Έχουν ευεργετικές θεραπευτικές ιδιότητες για πολλές παθήσεις όπως αρθροπάθεια, δισκοπάθεια, σπονδυλοαρθρίτιδα, ρευματοπάθεια, κατάγματα, γυναικολογικές παθήσεις, στειρότητα, νευρώσεις, κοπώσεις, παθήσεις αναπνευστικού συστήματος, χρόνιες βρογχίτιδες, δερματικά νοσήματα κλπ.

Μπορεί να υπάρχουν όλα αυτά τα θετικά για τον οργανισμό αλλά αν έχεις φανταστεί διαφορετικά αυτήν τη θάλασσα και δεν αντέχετε τη μυρωδιά του θείου τότε θα απογοητευτείτε.

 Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: