Subscribe Now
Trending News
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
16 Ιούν 2024
Media

Μετά το Δεκαπενταύγουστο το «μπουγιουρντί» του  ΕΝΦΙΑ  

EleutherosTyposI
Η συνάντηση Πούτιν – Ερντογάν στην Αγία Πετρούπολη, οι συμφωνίες στις οποίες κατέληξαν οι ηγέτες Ρωσίας και Τουρκίας, οι αυξημένες μεταναστευτικές ροές στο Αιγαίο, το θέμα των μειώσεων στις συντάξεις, καθώς και η ανάρτηση του πρωθυπουργού στο facebook σχετικά με το χρέος κυριαρχούν σήμερα στα πρωτοσέλιδα των πρωινών και απογευματινών εφημερίδων του αθηναϊκού Τύπου. Άλλα θέματα που επίσης προβάλλονται είναι η κατάκτηση χρυσού μεταλλίου της Άννας Κορακάκη στους Ολυμπιακούς του Ρίο, η απλοποίηση των διαδικασιών για την αδειοδότηση επιχειρήσεων, η φοροδιαφυγή, ο ΕΝΦΙΑ, και η ληστεία με «άρωμα» τρομοκρατίας σε τράπεζα των Αμπελόκηπων.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Εξόντωση συνταξιούχων-ΟΑΕΕ: 30% «ψαλίδι» στην προσωρινή  για όσους κατέθεσαν αίτηση μετά τις 12 Μαΐου- Στο ΣτΕ για να βρουν το δίκιο τους οι  απόμαχοι του Δημοσίου.
Δίκη Ψυχάρη: Αναίρεση για την αναβολή της δίκης Ψυχάρη για το «πόθεν έσχες» -Η εισαγγελέας του Α. Πάγου Ξένη Δημητρίου έκρινε  ότι το πρωτοβάθμιο δικαστήριο εσφαλμένα ακύρωσε το κλητήριο θέσπισμα
Ληστεία:  Ληστεία με ομήρους  και « Άρωμα» τρομοκρατίας!- Οι τέσσερις δράστες  που φορούσαν μάσκες σιλικόνης  άνοιξαν και θυρίδες  στην Τράπεζα Πειραιώς στην Κηφισίας.
ΕΘΝΟΣ: «Συναγερμός στο Αιγαίο για το προσφυγικό – Επανακάμπτουν οι μεταναστευτικές ροές».
ΕΝΦΙΑ: «Από 18 Αυγούστου ο λογαριασμός του ΕΝΦΙΑ»
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Αναδρομικό χαράτσι για 400.000 συντάξεις  – Τι προβλέπει εγκύκλιος του υπ. Εργασίας – «Χαμένοι» οι συνταξιούχοι – Θα πληρώνουν κράτηση 6%.
Ολυμπιακοί Αγώνες: Άννα, η θεά των μεταλλίων – Υπερήφανη η Ελλάδα για το απίστευτο χρυσό της 20χρονης Κορακάκη
Ληστεία: Τρομοκρατική ληστεία – Κράτησαν 13 όμηρους για δύο ώρες, πήραν 60.000€
Η ΑΥΓΗ: «Ειδύλλιο με μήνυμα σε Ε.Ε. και ΗΠΑ» – Ρωσοτουρκική προσέγγιση στην Αγία Πετρούπολη.
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Στη Ρωσία με αγάπη» – Σαφές προειδοποιητικό μήνυμα προς τους Δυτικούς από Άγκυρα και Μόσχα – Ξανάγιναν φίλοι Πούτιν και Ερντογάν.
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Νέο κύμα περικοπών στις κύριες συντάξεις – Η παρακράτηση 6% επεκτείνεται σε όλες τις πολλαπλές».
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Διαμορφώνει πιο ζοφερή πραγματικότητα για τα παιδιά του λαού στο σχολείο» – Η κυβέρνηση για τη νέα σχολική χρονιά.
ΤΑ ΝΕΑ: «Αυγουστιάτικο φροντιστήριο για το χρέος» – Μαθήματα Ιστορίας Τσίπρα μέσω facebook στους Γερμανούς κατά την επέτειο της διαγραφής του 60% του χρέους τους.
ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Άδειες-εξπρές για ίδρυση επιχειρήσεων – Καταργούνται δικαιολογητικά, απλοποιούνται διαδικασίες.
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Αδειοδοτήσεις σε χρόνο μηδέν – Μετά τη λειτουργία τους ο έλεγχος επιχειρήσεων – Καταργείται πλήθος βεβαιώσεων και πιστοποιητικών – Οι 12 βασικότερες αλλαγές που θα επιφέρει το νέο θεσμικό πλαίσιο.

Related posts