Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
16 Οκτ 2021
Media

Μέρκελ και Τουσκ δηλώνουν ότι ο αποκλεισμός της Ελλάδας δεν αποτελεί λύση

 

 

Η συνάντηση Τσίπρα-Τουσκ  και οι  σαφείς τοποθετήσεις Μέρκελ κατά του κλεισίματος των συνόρων καθώς και οι εξελίξεις σχετικά με τα μπλόκα των αγροτών  και το επικείμενο ραντεβού με τον Πρωθυπουργό, αποτελούν τα βασικά θέματα στις πρώτες σελίδες των σημερινών πρωινών και απογευματινών  εφημερίδων του Αθηναϊκού. Τύπου. Άλλα θέματα στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων, είναι οι  συνεχιζόμενες αντιδράσεις στα Διαβατά για τη δημιουργία hot spot, ο εντοπισμός 10 πολιτικών προσώπων στη λίστα  Μπόργιανς από τους οικονομικούς εισαγγελείς, το μίνι φορολογικό για τα μπλοκάκια  και το κούρεμα στα τεκμήρια διαβίωσης, οι ανατροπές στις πανελλαδικές εξετάσεις  καθώς και η αποτυχία της Task Force σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συμβούλιο.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : 10 πολιτικοί με μαύρες καταθέσεις! – Θα κληθούν να δικαιολογήσουν τα χρήματά τους σε ξένες τράπεζες! Στο μικροσκόπιο των οικονομικών εισαγγελέων λογαριασμοί και εισοδήματα – Η Στάη στη λίστα της UBS – Πασίγνωστος επιχειρηματίας με 200.000.000! – Ανεπάγγελτο ζεύγος με 25.000.000.

 

ΕΘΝΟΣ: Κούρεμα στα τεκμήρια διαβίωσης – Απαλλαγές και εκπτώσεις για εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενους – Καταργείται ο τεκμαρτός φόρος για τα χαμηλά εισοδήματα που θα δηλωθούν φέτος – Χαμηλώνουν τα τεκμήρια για την κύρια κατοικία λόγω της μείωσης των αντικειμενικών αξιών .

 

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ : Οι Γερμανοί διαγράφουν νησιά από το χάρτη!!! – Τα δίνουν στην Τουρκία υπό την… αιγίδα του ΝΑΤΟ, αλλά ο Πούτιν παραμονεύει! – Το σχέδιο για τον διαμελισμό της Ελλάδας!!!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ : Οι ανατροπές στις εξετάσεις φέρνουν τα πάνω κάτω στις βάσεις –  Τα μυστικά και οι παγίδες του Μηχανογραφικού – Οδηγός .

ΕΣΤΙΑ : Απέτυχε η Task Force – Τα μοιραία λάθη και η απολογία της Ευρώπης

Η ΑΥΓΗ: Ευρωπαίκή λύση ή τους ζυγούς λύσατε – Μέτωπο υπευθυνότητας ενάντια στην πολιτική των εθνικών τειχών – Μέρκελ, Τουσκ, Γιούνκερ, Φάιμαν απομονώνουν τους ακραίους του Βίζεγκραντ μια ημέρα πριν από τη Σύνοδο Κορυφής – Τριμερής Τσίπρα – Μέρκελ – Νταβούτογλου αύριο στις Βρυξέλλες.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ : Κοίτα ποιος μιλάει! – Αντεπίθεση της Αθήνας στις προκλήσεις των εταίρων – Σκληρή απάντηση του Νίκου Ξυδάκη στους αμέτοχους της Ευρώπης για το Προσφυγικό.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ : Μέτωπο κατά των κλειστών συνόρων – Μέρκελ και Τουσκ δηλώνουν ότι ο αποκλεισμός της Ελλάδας δεν αποτελεί λύση – Φεύγουν δίχως έλεγχο.

Ο ΛΟΓΟΣ : Πραγματικότητα τα hot spot –  Άνοιξε το κέντρο μετεγκατάστασης στη Χίο – Έπεται το Σχιστό

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ :  Βαθαίνει η ΝΑΤΟική εμπλοκή στο Αιγαίο πανηγυρίζει η κυβέρνηση! –  Επίκαιρη Ερώτηση κατέθεσε το ΚΚΕ για την αποστολή ΝΑΤΟικών δυνάμεων στο Αιγαίο.

 

ΤΑ ΝΕΑ  : Σύγχυση χωρίς σύνορα – Τσίπρας και Τουσκ ξορκίζουν την αποπομπή από τη Σένγκεν, ενώ ο Καμμένος προεξοφλεί αποκλεισμό της Ελλάδας .

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Ανοίγει η Εφορία»-Νωρίτερα φέτος και η πληρωμή του φόρου εισοδήματος-Αρχές Μαρτίου οι φορολογικές δηλώσεις.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Κρίσιμο 20ήμερο»-Στόχος του Πρωθυπουργού η επίτευξη συμφωνίας για τη διαπραγμάτευση έως 7 Μαρτίου-Αναζήτηση πολιτικής διεξόδου για επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα.

 

 

 

Related posts