Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 11 Δεκ 2017
 
 

Η Μαίρη Γκαζιάνη έφτασε  200  συνεντεύξεις σε δύο χρόνια στο now24

Κυριακή, 09 Οκτώβριος 2016 - 21:57

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

Μαίρη Γκαζιάνη

Μαίρη Γκαζιάνη

Μεθοδική. Υπομονετική. Ακούραστη. Πάντα διαβασμένη σε ότι κάνει. Η Μαίρη Γκαζιάνη, η δική μας συνεργάτης στο now24 , που κάνει όλες τις συνεντεύξεις των συγγραφέων και όχι μόνο έφτασε τις 200 συνεντεύξεις.

Διακόσιες συνεντεύξεις και 200 φωτογραφήσεις. Πάντα αφιλοκερδώς δουλεύει ακούραστα ενώ ταυτόχρονα γράφει το επόμενο βιβλίο της, ζωγραφίζει , τρέχει σε παρουσιάσεις, σε εκθέσεις ζωγραφικής η ακόμη και σε χορευτικές παραστάσεις..

Από τον περασμένο μήνα συμμετέχει και στην τηλεοπτική εκπομπή ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ . Η φίλη της Αναστασία Κορινθίου την εμπιστεύτηκε και ξεκίνησε μαζί της συνεργασία στην τηλεόραση.

Για αυτό αλλά και για άλλα πολλά , οι στενοί της φίλοι , το βράδυ της Πέμπτης , στις 13 Οκτώβρη 2016 της ετοιμάζουν κάνουν μια μεγάλη έκπληξη.

Ο δημοσιογράφος  Γιάννη Βίτσας   προετοιμάζει μια συγκλονιστική βραδιά . Θα παρουσιάσει όλο το έργο της με τον δικό του μοναδικό τρόπο…

7. ΓΚΑΖΙΑΝΗ ΜΑΙΡΗ - ΣΕΡΕΠΙΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΓΕΩΡΓΑΛΗ ΣΥΛΒΙΑ - ΔΙΔΟΥ ΛΙΛΑ

Η Μαίρη Γκαζιάνη με τη Σοφία Καζαντζιάν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Καλησπέρα!

Η Μαίρη Γκαζιάνη με τη Σοφία Καζαντζιάν 

Η συγγραφέας με τον Χρήστο Καλογράνη της μπάντας "Γυμνά Καλώδια"

Η συγγραφέας με τον Χρήστο Καλογράνη της μπάντας «Γυμνά Καλώδια»

Η συγγραφέας με τον χορογράφο-χορευτή Γιώργο Κουρτέση

Η συγγραφέας με τον χορογράφο-χορευτή Γιώργο Κουρτέση

Η Μαίρη Γκαζιάνη με την Χλόη Λάμπρου κατά την διάρκεια της συνέντευξης, στο θέατρο Φούρνος!

Η Μαίρη Γκαζιάνη με την Χλόη Λάμπρου 

Εκτός από τον Γιάννη Βίτσα, άνθρωποι καταξιωμένοι μέσα από τη δουλειά τους  βρίσκονται στο πλευρό της Μαίρης Γκαζιάνη. Ο καθένας από την δική του ιδιότητα θα αναφερθεί στο έργο της συγγραφέως. Θα μιλήσουν ο εικαστικός Χρήστος Πετρίδης, η ηθοποιός Όλγα Μουργέλα , η συγγραφέας – διανοήτρια Παναγιώτα Μπλέτα και η συγγραφέας Αναστασία Κορινθίου.

Όλα υπό την προστατευτική ομπρέλα του νέου εκδοτικού οίκου « Όμιλος Νίκη Εκδοτική» και της Μαρίας Καρβέλα.

Όλοι όσοι πιστεύουν στην Μαίρη Γκαζιάνη θα τη κάνουν ένα όμορφο δώρο. Μια βραδιά αφιερωμένη σ αυτήν . Με την ευκαιρία θα ανακοινώσουν και το νέο της βιβλίο «ΑΛΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ» που πρόκειται σύντομα να εκδοθεί.

Οι φίλοι της συγγραφέως Μαίρη Γκαζιάνη, που προετοιμάζουν αυτή τη γιορτή, προσκαλούν όλους εσάς – γνωστούς και αγνώστους-  στο café Bistro Chapeau στην οδό Σωκράτους 4Α στο Χαλάνδρι.

 

 

 

 Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: