Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
23 Ιαν 2021
Ελλάδα

Μεγάλη γιορτή αύριο και μεθαύριο στο Σύνταγμα

 

Glass House Project – We play your wish

Το πιο πρωτότυπο jukebox θα βρίσκεται στο Σύνταγμα για καλό σκοπό!

Το πιο πρωτότυπο jukebox θα βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος  αύριο την Παρασκευή 29 και μεθαύριο  Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, από τις 12:00 έως τις 20:00. Ο σκοπές είναι καλός. Αφού οι εισπράξεις θα διατεθούν για την  ενίσχυση του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.).

Ο δήμος Αθηναίων και η Πρεσβεία της Ολλανδίας , καλούν όλους τους πολίτες της πρωτεύουσας να γνωρίσουν το Glass House Project “We play your wish”! Πρόκειται για ένα ολλανδικό concept που κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη την περίοδο των Χριστουγέννων στήνεται το γυάλινο σπίτι μέσα στο οποίο γνωστοί DJ’s και ραδιοφωνικοί παραγωγοί παίζουν μουσική αφιλοκερδώς και ξεσηκώνουν το κοινό. Το πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει για τα φετινά «Χριστούγεννα στην Αθήνα» είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαν να μας χαρίσουν πριν την υποδοχή του νέου έτους που και αυτή τη χρονιά θα γίνει στο Θησείο!

Κάτω από το φωτεινό δέντρο που δεσπόζει στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος θα βρίσκεται το Glasshouse, ένα πρωτότυπο jukebox με μία ιδιαίτερα εορταστική λίστα που δεν θα αφήσει κανέναν χωρίς να χορέψει, αφού δεν θα αφήσει κανέναν χωρίς να ακούσει τους δικούς του αγαπημένους ήχους!  Τον παλμό και τον τόνο των γεμάτων ζωντάνια Χριστουγέννων θα δίνουν οι γνωστοί και αγαπημένοι παραγωγοί των ραδιοφωνικών σταθμών που ακούμε όλοι καθημερινά: Best 92.6, En Lefko 87.7, Kosmos 93.6, Pepper 96.6 ενώ το πρόγραμμα θα κλείσει στις 29 Δεκεμβρίου με τους Playmen και στη συνέχεια με τη μοναδική Xenia Ghali και στις 30 Δεκεμβρίου θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε τον χαρισματικό Chris Child και τον special guest του Glasshouse DJ Steff Da Campo.

Ο δήμος της Αθήνας αναφέρει;
«Αυτά τα Χριστούγεννα ανακαλύπτουμε τη χαρά της συμμετοχής και της συνύπαρξης μέσα από τον πολιτισμό της ελπίδας! Στις 29 Δεκεμβρίου συγκεντρώνουμε στην πλατεία Συντάγματος τρόφιμα μακράς διάρκειας (φρυγανιές, μπισκότα, ρύζι, μακαρόνια, όσπρια, λάδι, ζάχαρη, αλεύρι, σάλτσες, γάλα εβαπορέ, κονσέρβες, ελληνικό καφέ, είδη προσωπικής υγιεινής, φάρμακα κ.α.), ενώ στις 30 Δεκεμβρίου συγκεντρώνουμε χρήματα, με στόχο τη στήριξη του έργου του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.»

Χριστούγεννα στην Αθήνα! Η πόλη στέλνει μήνυμα γιορτής! Ραντεβού στην πλατεία Συντάγματος!

Glasshouse | Αναλυτικό Πρόγραμμα

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

>Πλατεία Συντάγματος

12:00-13:50 / Kosmos 93.6: Λεωνίδας Αντωνόπουλος, Ρουμπίνη Σταγκουράκη, Κωνσταντίνος Παντζόγλου, Γιάννης Δημητριάδης

14:00-15:50 / Pepper 96.6: Λιάνα Μαστάθη, Νίκος Μαραβέγιας

16:00-17:50 / Best 92.6: Γιάννης Χρυσογόνου

18:00-19:00 / Playmen

19:00-20:00 / Xenia Ghali

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

>Πλατεία Συντάγματος

12:00-13:50 / Best 92.6: Μαρία Παπιδάκη

14.00-15.50 / Chris Child

16:00-17:50 / En Lefko 87.7: Εύα Μπουντούρη

18:00-20:00 / Special guest: DJ Steff Da Campo

 

Κ.Υ.Α.Δ.Α. | Λίγα λόγια για το έργο και τις δράσεις του οργανισμού

Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) υποδέχεται πολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης υποστηρίζοντάς τους ως προς τη σίτιση, τη στέγαση και την κοινωνική τους επανένταξη.

Το Κ.Υ.Α.Δ.Α. μεταξύ άλλων υποστηρίζει τις εξής δομές:

Ανοιχτό Κέντρο Σίτισης στο οποίο παρέχονται όλο το χρόνο περίπου 1.200 μερίδες φαγητού καθημερινά σε κάθε άνθρωπο που το χρειάζεται, χωρίς διακρίσεις.

Ξενώνες στους οποίους μπορούν να φιλοξενηθούν τουλάχιστον 200 άτομα που δε διαθέτουν στέγη.

Τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων όπου, αποκλειστικά και μόνο χάρη στις δωρεές πολιτών, εταιρειών και άλλων φορέων, διατίθενται καθημερινά τρόφιμα, ρούχα και φάρμακα και που μέχρι σήμερα έχει υποστηρίξει πάνω από 26.000 συνανθρώπους μας που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας εκ των οποίων οι 5000 τουλάχιστον είναι παιδιά.

Ραδιοφωνικοί παραγωγοί και DJ’s την Παρασκευή και το Σάββατο παίζουν στο Σύνταγμα για καλό σκοπό μέσα από γυάλινο στούντιο που στήνει ο δήμος Αθηναίων και η πρεσβεία της Ολλανδίας.

Related posts