Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 14 Αυγ 2018
 
 

«με τα νέα μέτρα που έρχονται η μέση σύνταξη θα πέσει στα 450 ευρώ” δήλωσε ο Φίλης

Παρασκευή, 20 Απρίλιος 2018 - 10:54

-a Μέγεθος κειμένου +A

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, ζήτησε να εξεταστούν μέτρα ελάφρυνσης των βαρών της κοινωνίας, για την μεταμνημονιακή εποχή.

«Είναι άλλο πράγμα να έχεις δυνατότητες και άλλο να θριαμβολογείς, είπε και έφερε ως παράδειγμα ότι με τα νέα μέτρα που έρχονται η μέση σύνταξη θα πέσει στα 450 ευρώ” ανέφερε μιλώντας την Παρασκευή στον ANT1.

Ωστόσο δήλωσε πως είναι κάθετος στον επανυπολογισμός των συντάξεων και τόνισε πως η κυβέρνηση πρέπει να σκεφτεί τρόπους ώστε να μην καταργηθεί το ΕΚΑΣ.

Σχετικά με το αφορολόγητο ρωτήθηκε και διαβεβαίωσε πως η Κυβέρνηση δεν συζητά το ενδεχόμενο να έρθει η μείωση τιυ νωρίτερα.
Τέλος δεν έκρυψε την αντίθετη θέση του για τους υψηλούς στόχους πλεονασμάτων και σχολίασε τα περί “κυβερνητικής διγλωσσίας” σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, αναφέροντας συγκεκριμένα πως η πολιτική της Κυβέρνησης εκφράζεται από τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εξωτερικών.Για τις τοποθετήσεις του Υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, είπε πως έχει το δικαίωμα να λέει την άποψή του, αλλά όχι να παράγει πρακτική πολιτική.Μοιράσου το…!
Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: