Subscribe Now
Trending News
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
18 Μαρ 2025
SLIDER

Με σύννεφα και βροχές ξεκινάει η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020: Καλημέρα και καλή εβδομάδα που ξεκινάει με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Δεν αποκλείεται στα ορεινά να πέσουν  λίγα χιόνια και φυσικά να δούμε να κατεβαίνει και το θερμόμετρο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 8 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 11 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 20 βαθμούς στην Κρήτη, 10 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, όπου μετά το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς-βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Στην Αττική  θα έχουμε αρκετά σύννεφα, τοπικές βροχές και αυξημένη υγρασία. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά και νότια μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Στη Θεσσαλονίκη  θα έχουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρώτες πρωινές και βραδινές ώρες.. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.