Με την παρουσία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ολοκληρώθηκε ο αγιασμός των υδάτων στην Καβάλα.
Ο κύριος Σαμαράς, από την πόλη της Καβάλας δήλωσε: «Χρόνια πολλά και υγειά σε όλους τους Έλληνες και προκοπή στην πατρίδα μας. Τώρα που σηκώθηκε στα πόδια της να προχωρήσει πιο γρήγορα και να μην ξανακυλήσει. Καλή φώτιση σε όλους μας. Να είστε καλά».
Ο αγιασμός των υδάτων στην Καβάλα πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του του Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Προκοπίου.
Υπήρξε επίσης παρουσία του περιφερειάρχη ΑΜΘ Γιώργου Παυλίδη, των 4 βουλευτών του νομού Καβάλας, σύσσωμη την πολιτική ηγεσία της Καβάλας (με προεξάρχοντες την δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα και τον αντιπεριφερειάρχη Θόδωρο Μαρκόπουλο), τους επικεφαλής του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας στην Καβάλα και του προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας Χρήστου Ηλιάδη, αλλά και πλήθους πιστών.
Related posts
“Η Ελλάδα είναι μία ασφαλής χώρα”
Ένας νεκρός σε τροχαίο στη Μαγνησία
Αναζήτηση
Τελευταία νέα
Με τον σκύλο του ψήφισε ο Τζόνσον
Ο Μπόρις Τζόνσον, ο Βρετανός πρωθυπουργός και ηγέτης των Συντηρητικών,έφθασε στο εκλογικό κέντρο Γουέστμινστερ μαζί με το σκυλάκι του «Dylin»….