Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
21 Ιαν 2022
Media

Μαζικές αγωγές από ένα εκατ. συνταξιούχους που διεκδικούν 250 εκατ. ευρώ

Οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις σχετικά με το τουρκικό πλοίο, οι συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό στην Ελβετία,  καθώς και η αύξηση του αριθμού των κατασχέσεων για ληξιπρόθεσμες οφειλές, κυριαρχούν σήμερα στα πρωτοσέλιδα των πρωινών και απογευματινών εφημερίδων του Αθηναϊκού Τύπου. Άλλα θέματα που επίσης προβάλλονται είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του «Noor -1»,  η σημαντική υποχώρηση των αποδόσεων στα ελληνικά ομόλογα, η απεξάρτηση της Εθνικής Τράπεζας από τον ELA  το 2018, οι αποκαλύψεις για την περίοδο του καλοκαιριού του 2015, ο σχεδιασμός της Νέας Δημοκρατίας για επίθεση διαρκείας στην κυβέρνηση, οι εσωκομματικές τριβές στους ΑΝΕΛ με επίκεντρο τον βουλευτή Δ. Καμμένο, το πόρισμα της Βουλής που παραπέμπει τον Γιάννο Παπαντωνίου  στη Δικαιοσύνη, η απόφαση των συνταξιούχων να διεκδικήσουν με μαζικές αγωγές  250 εκατ. ευρώ  που τους παρακρατήθηκαν, το πόρισμα της μελέτης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις διεθνείς ελεγκτικές εταιρίες,  οι εξελίξεις στο χώρο της Παιδείας, οι  αντιδράσεις για τις απόψεις που εκφράστηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, οι συνεχιζόμενες αποκαλύψεις στη Βουλή για το «Ερρίκος Ντυνάν»,  καθώς και τα νεώτερα για τους δασικούς χάρτες.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : NOOR…2 το πλοίο που γάζωσε η ακτοφυλακή – Άνθρωπος του Ερτντογάν ο εφοπλιστής! Μετέφερε ναρκωτικά, σύμφωνα με όλα τα στοιχεία.

ΕΔΟΕΑΠ: «Γκρεμίζεται» ο ΕΔΟΕΑΠ! Τεράστιας ευθύνες της κυβέρνησης!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Τύπου : Θρίλερ με δύο Καμμένους – Εμφύλιος για τη θέση του 8ου αντιπροέδρου της Βουλής που διεκδικεί ο βουλευτής των ΑΝΕΛ (που έμεινε υφυπουργός μόνο για μια μέρα) – Θα υπάρξει ζήτημα στην ψηφοφορία;

Κατασχέσεις – Ληξιπρόθεσμα: Αυξήθηκαν κατά 700.000.000 € τα ληξιπρόθεσμα! Ίλιγγος κατασχέσεων

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ:  «Σώστε» τα λάθη στους δασικούς χάρτες – Τι προβλέπει χθεσινή εγκύκλιος του υπ. Περιβάλλοντος .

Κατασχέσεις – Ληξιπρόθεσμα: 1.000 κατασχέσεις λογαριασμών την ημέρα από την Εφορία

Παιδικοί σταθμοί: 40.751 παιδιά μένουν εκτός παιδικών σταθμών παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες

Η ΑΥΓΗ : Μπίζνες στα χρόνια του εκσυγχρονισμού – Το πόρισμα της Βουλής που στέλνει τον Γιάννο στη Δικαιοσύνη – Απόκρυψη εσόδων  770.000 ευρώ – Λαβύρινθος λογαριασμών σε 48 τραπεζικά καταστήματα της Ελλάδας – Συνεχής λήψη δανείων για να εξοφλούνται τα προηγούμενα – Αγορές ακινήτων σε αντικειμενικές αξίες με εικοσαπλάσια εμπορική – Αδήλωτοι επενδυτικοί λογαριασμοί στην Ελβετία.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ :  Κρύβουν, ξεπλένουν, μαγειρεύουν – Οι τέσσερις ελεγκτικές εταιρείες, προστάτες της διεθνούς φοροδιαφυγής – Μελέτη υπό την αιγίδα της ομάδας GUE/NGL του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου – Αποκλειστικά για την Ελλάδα .

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  : 730 κατασχέσεις στην ημέρα για χρέη στην Εφορία – Στα 4,75 δις ευρώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές το  5μηνο .

Ελληνικά ομόλογα: Σημαντική υποχώρηση των αποδόσεων

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : Απολύσεις, απληρωσιά, εντατικοποίηση αντί για μόνιμη και σταθερή δουλειά – Συμβασιούχοι στους ΟΤΑ.

Παιδικοί Σταθμοί: Επιβεβαιώνεται ο αποκλεισμός δεκάδων χιλιάδων παιδιών

ΤΑ ΝΕΑ  : Φέρτε πίσω τα λεφτά μας – Μαζικές αγωγές από ένα εκατ. συνταξιούχους που διεκδικούν 250 εκατ. ευρώ – Την περίοδο 2010 – 2016 παρακρατήθηκαν παράνομα έως 3.000 από τον καθένα .Ελλάδα – Κρίση: Αν πέσει η Ελλάδα διαλύεται η Ευρώπη – Σαρκοζί σε Μέρκελ στις Κάννες το 2011 .

Κύριο άρθρο: «Οι νέες δυνάμεις της αγοράς, των ιδεών, της επιχειρηματικότητας που θα μπορούσαν να αποτελούν την εμπροσθοφυλακή της νέας οικονομίας, δεν έχουν καμιά ελπίδα εν Ελλάδι»

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Εργαλεία και δεσμεύσεις για την έξοδο στις αγορές – (ESM)Τι προβλέπει ο κανονισμός για την προληπτική πιστωτική γραμμή-Τα έξι σενάρια.

Related posts