Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
08 Αυγ 2022
Media

Η μαύρη τρύπα στα έσοδα πάγωσε τα χαμόγελα στην Ουάσιγκτον

 

Οι επαφές του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα στις ΗΠΑ, η χθεσινή συνάντηση με την Κρ. Λαγκάρντ και η αποψινή με τον Πρόεδρο Τραμπ,  στον Λευκό Οίκο, τα βήματα για την περαιτέρω αναβάθμιση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων,  καθώς και   οι προσδοκίες για την αξιολόγηση και τις επενδύσεις,  κυριαρχούν σήμερα στα πρωτοσέλιδα των πρωινών και απογευματινών εφημερίδων του Αθηναϊκού Τύπου. Άλλα θέματα που επίσης προβάλλονται είναι  οι αντιδράσεις για τη δικαστική απόφαση στην υπόθεση της Ηριάννας,  ο νέος ΚΟΚ, οι επιστροφές φόρων και η πορεία των εσόδων, τα σχέδια της αλβανικής κυβέρνησης κατά της ελληνικής μειονότητας,  οι αντιδράσεις για τα μαθήματα της Β’ Λυκείου, η απόδοση 450.000 συντάξεων σε δύο χρόνια, η έκθεση της Eurostat  για τις επιπτώσεις των Μνημονίων, οι εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία και την Κεντροαριστερά,  η  διαδικασία επιλογής προϊσταμένων στο Δημόσιο, η απεργία πείνας γυναικών  δημοσιογράφων  για τον ΕΔΟΕΑΠ, οι έλεγχοι για την ποιότητα των προϊόντων στα ράφια των σούπερ μάρκετ, οι εξελίξεις στην υπόθεση της τράπεζας βλαστοκυττάρων, το κόστος στέγασης των ελλήνων, το προσφυγικό, η ήττα Γκρούεφσκι  στις  δημοτικές εκλογές στα Σκόπια καθώς  και η Καταλωνία.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ :  Κίνδυνος στα ράφια των σούπερ μάρκετ – Σοκάρουν οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι του Πανελλήνιου  Κέντρου  Οικολογικών Ερευνών – Νιτρώδη στοιχεία στο 75% των αλλαντικών – Νοθευμένο το 75% των ελαιολάδων – Ληγμένο το 40% των γαλακτοκομικών και με κολοβακτηρίδια – Το 40% του ψωμιού με απαγορευμένα βελτιωτικά – Φυτοφάρμακα στα λαχανικά – «Πειραγμένη»  η περιεκτικότητα στα αναψυκτικά.

ΕΘΝΟΣ :  Ύπουλο σχέδιο κατά της ελληνικής μειονότητας – Νόμος – φιάσκο στην Αλβανία απειλεί με «κλείσιμο» ελληνικά σχολεία – Διαιωνίζει τις αυθαιρεσίες της εποχής Χότζα – Δεν δίνεται λύση στο Περιουσιακό – Προκαλεί ο Ράμα.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Τύπου : Κράτος στα… μέτρα ΣΥΡΙΖΑ – Απίθανη εξομοίωση των μορίων (από τα τυπικά προσόντα) με την προσωπική συνέντευξη του υποψηφίου γενικού διευθυντή, διευθυντή ή προϊσταμένου – Άλλα κόλπα στο Δημόσιο για τα «δικά τους παιδιά».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ :  17 προκηρύξεις για 1.082 θέσεις στο Δημόσιο – Όλοι οι διαγωνισμοί που τρέχουν για προσλήψεις μονίμων και εποχικών.

Αλ. Τσίπρας – ΗΠΑ: Η μαύρη τρύπα στα έσοδα πάγωσε τα χαμόγελα στην Ουάσιγκτον

Νέος ΚΟΚ: Πρόστιμα ΚΟΚ με… εκκαθαριστικό – Για ποιες τροχαίες παραβάσεις θα αφαιρείται το δίπλωμα οδήγησης

Η ΑΥΓΗ : Μήνυμα Τσίπρα – Επενδυτών από το Σικάγο: «Η Ελλάδα επέστρεψε» – Με νέο διαφορετικό μοντέλο, όχι εκείνο που οδήγησε στην κρίση – Χθες βράδυ με Λαγκάρντ – Σήμερα η συνάντηση με Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ :  Δικαστές εν αδίκω – Πίσω στη φυλακή η Ηριάννα και ο Περικλής μετά την απόρριψη της αίτησής τους – Στ. Κοντονής: Το δικαστήριο φέρει το βάρος της ευθύνης της κρίσης του – Θοδ. Μαντάς: Τα τραύμα στο κράτος δικαίου δεν επουλώθηκε.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  : Ακριβό μου ακίνητο – Τέσσερις στους δέκα Έλληνες δαπανούν 40% του εισοδήματος για στέγαση.

Υπόθεση Ηριάννας: Απερρίφθη το αίτημα της Ηριάννας – Επεισόδια στο δικαστήριο

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : Ο καπιταλισμός είναι  το χθες ο σοσιαλισμός είναι το αύριο! – Μεγάλη διεθνιστική εκδήλωση του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια  της Οκτωβριανής Επανάστασης.

Τα ΝΕΑ : Το αμερικάνικο όνειρο του Τσίπρα – Προσδοκίες και ανησυχίες από το ραντεβού στον Λευκό Οίκο – Παράταση της συμφωνίας για τη Σούδα, πώληση πολεμικού υλικού και μερίδιο στις έρευνες για υδρογονάνθρακες – Επιδιώκει καθαρή δήλωση στήριξης για την οικονομία με μήνυμα προς τους επενδυτές και αναβάθμιση των διμερών σχέσεων.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Που οφείλεται η « τρύπα των 2,3 δις  στα έσοδα- Απώλειες  και από τη μετατόπιση  μια δόσης του ΕΝΦΙΑ- Εννεάμηνο- Στο 1,512 δις. ευρώ  οι επιστροφές φόρου.

 

Related posts