Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
08 Αυγ 2022
Απόψεις

ΜΑΡΤΙΟΣ 2017: Η Άνοιξη αυτή, υπόσχεται πολλά !!!

Δια χειρός Alex Karta
Δια χειρός Alex Karta

Τι προβλέπει η αστρολόγος- διαισθητική σύμβουλος Αλεξάνδρα Καρτά.

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Μάρτιος είναι ο μήνας που θα περιπλέξει αρκετά την προσωπική σας ζωή. Θα αναθεωρήσετε κάποια πράγματα που ήσασταν απόλυτα πεπεισμένοι όταν ολοκληρώνονταν τον περασμένο μήνα. Η εμπιστοσύνη που είχατε σε κάποια πρόσωπα θα είναι πλέον σε αμφισβήτηση, όπως επίσης και ότι είχατε ονειρευτεί. Οικονομικά και επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα και θα βρείτε λύσεις την στιγμή που δεν θα περιμένετε. Στις 28 η νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, σας ενθαρρύνει στο να κάνετε παντός είδους αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κοινωνικότητα σας, θα σας βοηθήσει αυτό τον μήνα στο να κάνετε επιτυχημένες συναντήσεις με άτομα κλειδιά που θα προστατέψουν τα όνειρά σας. Δεν θα έχετε κανένα ενδοιασμό να ζήσετε ίσως και κάτι [παράνομο] στην προσωπική σας ζωή, χωρίς να σκεφτείτε τα επακόλουθα. Από τις 10 του μήνα ο Άρης περνά στο ζώδιο σας, χαρίζοντας σας ενέργεια που θα την διοχετεύσετε προς κάθε σωστή κατεύθυνση. Βέβαια η προσωπική σας ζωή θα έχει κάποιες δυσκολίες που δεν θα ξεπεραστούν εύκολα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα περάσετε κάποιες κρίσεις σε προσωπικό επίπεδο που δεν θα μπορέσετε να τις διαχειριστείτε με ευκολία. Πολύ πιθανόν να έχετε κατά νου ένα επαγγελματικό πλάνο, που θα αλλάζει κατά την διάρκεια του μήνα. Η ευμετάβλητη αυτή περίοδος σε επαγγελματικά κυρίως θέματα, θα σας κουράσει αρκετά. Η κοινωνική σας ζωή, θα παίξει σημαντικό ρόλο κυρίως μετά τις 20 Μαρτίου, όπου και θα έχετε επιτυχία μέσα από κοινωνικό έργο. Στις 28 η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, μπορεί να σας δώσει έναν πολύτιμο φίλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις θα παρουσιαστούν καθ όλη την διάρκεια του μήνα. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί λόγο καταστάσεων που υπάρχουν από το παρελθόν. Βοηθήστε την ψυχολογία σας όταν κάποιοι προσπαθούν να σας ταλαιπωρήσουν με την κακή τους συμπεριφορά. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να δημιουργήσετε πολύ καλές προοπτικές σε επαγγελματικό επίπεδο μέχρι και το τέλος του Μαρτίου. Η Νέα Σελήνη στις 28 του μήνα βοηθά πολύ κάθε σας απόφαση σε θέματα καριέρας.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας αυτός θα σας δώσει πολύ ενέργεια και διάθεση για να ξεκινήσετε καινούρια επιχειρήματα. Μην φοβάστε όταν κάτι καθυστερεί και δεν γίνεται στην ώρα του. Το Σύμπαν σας προφυλάσσει από τον κίνδυνο των βιαστικών κινήσεων που θα μπορούσαν να σας προσθέσουν πολλές ανατροπές. Στις 12 Μαρτίου, η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας ανταμείψει σε οικονομικό επίπεδο. Βέβαια θα πρέπει και εσείς να είστε προσεκτικοί με συναλλαγές αμφιβόλου αποτελέσματος. Η προσωπική σας ζωή θα έχει ένα άρωμα από το παρελθόν που θα πρέπει να το προσέξετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Μάρτιος θα ξεκινήσει λίγο υποτονικά, αλλά στην πορεία θα εξελιχθεί από τους πιο παραγωγικούς μήνες. Η επικοινωνία με άτομα που σας γεμίζουν ενέργεια και χαρά, δεν θα σας λείψει. Από τις 10 του μήνα ο Άρης βοηθά την αυτοπεποίθηση σας και σας οργανώνει σε θέματα σπουδών, ταξιδίων και φιλόδοξων σχεδίων. Η νέα Σελήνη στον Κριό, θα φέρει θετικές ευκαιρίες για επαγγελματικά βήματα με πολύ καλές προοπτικές. Οι μετακινήσεις θα γίνουν για λόγους επαγγελματικούς αλλά και προσωπικούς, με μεγάλη εύνοια και στις δύο περιπτώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Πραγματικά ο Μάρτιος θα σας μείνει αξέχαστος από κάθε άποψη. Θα είστε συντονισμένοι με ένα πολύ φορτωμένο πλανητικό σκηνικό που μέχρι το τέλος του μήνα θα σχεδιάζει από απέναντι σας τις εξελίξεις που θα σας αφορούν. Η Αφροδίτη απέναντι από τον Ήλιο σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να αναθεωρήσετε την προσωπική σας ζωή βάζοντας τις προτεραιότητες που σας ταιριάζουν. Ο σύντροφος θα έχει μία απρόβλεπτη συμπεριφορά που δεν θα μπορείτε εύκολα να ψυχολογήσετε. Η νέα Σελήνη στον Κριό, βάζει θεμέλια σε μία συνεργασία ή μία σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας αυτός θα σας γεμίσει με πολλές υποχρεώσεις που δεν θα μπορείτε να διαχειριστείτε με ευκολία. Θέματα υγείας και πολλά επαγγελματικά βάρη θα σας προκαλέσουν στιγμές ανασφάλειας και κούρασης. Ο Άρης απέναντι από το ζώδιο σας στις 10 του μήνα, ανεβάζει τους ρυθμούς της αντιπαράθεσης με το ταίρι σας. Ίσως να μην έχετε την ίδια γνώμη για σημαντικά θέματα που σας απασχολούν και οι εκρήξεις μέσα στην σχέση σας θα σας κουράσουν αφάνταστα. Ο μήνας θα τελειώσει με το να οραματίζεστε νέες καταστάσεις που θα υπάρξουν προοπτικές να γίνουν πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μετά από διάφορες δυσκολίες του προηγούμενου μήνα, ο Μάρτιος θέλει να σας ισορροπήσει συναισθηματικά και επαγγελματικά. Βέβαια θα μπείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε τις αντοχές σας σε προσωπικό επίπεδο. Κάποια πρόσωπα από το παρελθόν θα κάνουν την εμφάνιση τους και εσείς δεν θα χάσετε καμία ευκαιρία στο να βρεθείτε και πάλι πρωταγωνιστής σε μία ταινία που έχει τελειώσει εδώ και πολύ καιρό. Η νέα Σελήνη στις 28 του μήνα, θα σας χαρίσει νέες συναισθηματικές συγκινήσεις και εμπειρίες, που όμως θα λείπει η διαφάνεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Το οικογενειακό περιβάλλον για άλλη μια φορά θα σας πιέσει. Ο μήνας αυτός θα είναι μία συνέχεια που αφορά τις οικογενειακές σχέσεις σας. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο να γίνει, αν δεν το προσπαθήσετε αρκετά εσείς. Από τις 10 του μήνα θα έχετε τον Άρη σύμμαχο στον αγώνα σας, όπου θα σας δώσει αυτοπεποίθηση και αυτοέλεγχο. Στο τέλος του μήνα η νέα Σελήνη στον Κριό, θα αλλάξει τα δεδομένα σε θέματα κατοικίας και οικογένειας. Ένας νέος συγκάτοικος μπορεί να σας ανανεώσει και να σας αλλάξει την ψυχολογία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης σας βρίσκει ανάμεσα σε καθημερινές και οικονομικές έγνοιες. Ο Άρης κάνει την οικογενειακή σας ζωή πιο έντονη και δραστήρια. Να προσέχετε βέβαια τους διαπληκτισμούς με αγαπημένα σας πρόσωπα, που μπορεί να προέλθουν από ατυχής συμπτώσεις. Ο Δίας βοηθά να συνεχίσατε τα σχέδια σας χωρίς να σκέφτεστε τις αναποδιές. Η συναισθηματική σας ζωή έχει κάτι από το παρελθόν που δεν λέει να σας αφήσει. Ένα είναι σίγουρο …ότι η ρουτίνα δεν θα βρίσκεται αυτό το μήνα σε κανένα από τους τομείς που σας απασχολούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Μάρτιος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για σας. Θα έχετε να αντιμετωπίσετε πολλές προκλήσεις, αλλά κυρίως θα έχετε να αντιμετωπίσετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Τα οικονομικά θέματα θα έχουν μία συνεχόμενη εναλλαγή και δυσκολία. Καλό είναι να αφήσετε για αργότερα τις σημαντικές αγορές ή επενδύσεις που μπορεί να αποδειχθούν επικίνδυνες από κάθε άποψη. Στο τέλος του μήνα θα έχετε αναθεωρήσει πολλά από αυτά που θεωρούσατε δεδομένα και μάλλον θα έχετε ολοκληρώσει ένα κύκλο στην προσωπική σας ζωή.

 

 

 

Related posts