Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
14 Αυγ 2022
Απόψεις

ΜΑΡΤΙΟΣ 2016: Ο μήνας των δύο εκλείψεων αναστατώνει τις σχέσεις

 

Γράφει η Αλεξάνδρα Καρτά –αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος

 

Ο μήνας των δύο εκλείψεων αναστατώνει τις σχέσεις που βρίσκονται σε λάθος κατεύθυνση

 

 

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας αυτός σας προκαλεί να ασχοληθείτε με δύο πολύ βασικά θέματα. Το ένα είναι η υγεία σας, που το τελευταίο διάστημα κάτι θέλει να σας πει με συνεχόμενες ενοχλήσεις και το άλλο είναι οι ανακατατάξεις στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Πολλοί από εσάς θα έχετε σημαντικότατους λόγους να διακόψετε μία κακή σχέση και να κλείσετε παλιά κεφάλαια με προβληματικές καταστάσεις. Το σύμπαν έχει μεριμνήσει στο να προχωρήσετε την ζωή σας πάνω σε πολύ γερές βάσεις με κάτι νέο που σας αντιπροσωπεύει. Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχετε αποκρίνει από την ζωή σας παλιά κεφάλαια που σας είχαν ταλαιπωρήσει ψυχικά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η κοινωνικότητα σας αυτό τον μήνα θα βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Βέβαια θα πρέπει να δείτε και κάποια επιμέρους θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας με τους άλλους. Πολύ πιθανόν να προβείτε σε ξεκαθαρίσματα προσωπικών σχέσεων και να αναθεωρήσετε κάποιες φιλικές σας σχέσεις. Είναι η περίοδος όπου στην ζωή σας θα μπουν και νέα άτομα, παίζοντας συμαντικό ρόλο στην εξέλιξη σας. Στις 23 του μήνα πραγματοποιείται η έκλειψη Σελήνης όπου σας κάνει αρκετά ανήσυχους σε θέματα επαγγελματικά. Καλό είναι να αποφύγετε δύσκολες καταστάσεις που σας προκαλούν αναστατώσεις και στρες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεστε σε μία πολύ ξεχωριστή περίοδο από κάθε άποψη. Ο μήνας αυτός θα σας δώσει πολύ ενέργεια και πολύ πιθανόν να ολοκληρώσετε κάποιο επαγγελματικό σας σχέδιο. Παράλληλα θα υπάρξουν κάποια νέα θέματα που θα αφορούν την εργασιακή σας πορεία. Η έκλειψη του Ηλίου στις 9 του μήνα, θα σας βάλει νέα δεδομένα σε οικογένεια και καθημερινές υποχρεώσεις που θα πρέπει να διαχειριστείτε με πολύ προσοχή. Ευνοϊκή η έκλειψη Σελήνης στις 23 του μήνα κυρίως για εσάς που ανήκετε στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, όπου θα μπορέσετε να έχετε μία ευνοϊκή έκβαση σε συναισθηματικό επίπεδο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Μάρτιος είναι ο μήνας των εκλείψεων, που επηρεάζουν την καθημερινότητα σας και βάζουν νέα δεδομένα σε οικογενειακά θέματα. Η έκλειψη του Ηλίου στις 9 θεωρείται μία ένδειξη για ένα επιτυχημένο σχέδιο που πολύ πιθανόν το είχατε κατά νου τους τελευταίους μήνες. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν ενδιαφέροντα πρόσωπα που θα παίξουν κάποιο σημαντικό ρόλο στην ζωή τους. Αν και οι συνθήκες τον μήνα αυτό δεν είναι και οι καλύτερες σε νέα ξεκινήματα, όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο ώριμα και σωστά θα διαχειριστείτε την κάθε κατάσταση.

 

ΛΕΩΝ

Ο Μάρτιος θα σας δώσει ψυχική δύναμη, ώστε να φροντίσετε τις υποχρεώσεις που παρουσιάζονται. Πολύ πιθανόν πρέπει το διάστημα αυτό να ασχοληθείτε με κάποιο μέλλος της οικογένειας σας, ή να προσφέρετε με ανιδιοτέλεια τις υπηρεσίες σας και την φροντίδα σας προς μία κατεύθυνση. Μπορεί επίσης να βρείτε κάποιο εμπόδιο σε οικονομικά θέματα που θα σας προβληματίσει αρκετά. Οι συνεργασίες και η κοινή διαχείριση των οικονομικών, θα σας δημιουργήσει ανατροπές όπου θα πρέπει να το χειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο. Στο τέλος του μήνα, θα έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που είχατε απομακρυνθεί για κάποιους λόγους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Άνοιξη ξεκινά για σας με κάποιες ουσιαστικές αλλαγές σε θέματα προσωπικά. Η έκλειψη του Ηλίου στους Ιχθύες στις 9 του μήνα θα σας βάλει νέα δεδομένα σε ένα γάμο η μία σχέση. Κάποιοι από εσάς θα προχωρήσετε ουσιαστικά σε μία νέα σχέση αφήνοντας πίσω ένα άρρωστο παρελθόν. Μην φοβηθείτε καμία επίπτωση, γιατί το επόμενο διάστημα οι Παρθένοι ζουν μετάβαση στην προσωπική τους ζωή που θα διαρκέσει αρκετούς μήνες με ξεκαθαρίσματα και αλλαγή τοπίου. Ουσιαστικά ο Μάρτιος είναι ο πρόδρομος της επόμενης φάσης ζωής για αρκετούς Παρθένους.

 

ΖΥΓΟΣ

Η περίοδος αυτή είναι πάρα πολύ σημαντική για την προσωπική σας ζωή, αλλά και για τα επαγγελματικά θέματα που θα οριοθετήσουν τις βασικές σας ανάγκες. Βρίσκεστε πολύ κοντά σε ανακατατάξεις επαγγελματικές και το πιο σημαντικό είναι ότι θα μπορέσετε πολύ σύντομα να βρείτε αυτό που σας αντιπροσωπεύει. Φροντίστε να κάνετε τις πιο σωστές επιλογές γιατί θα είναι για πολύ χρονικό διάστημα το επαγγελματικό κομμάτι που θα σας εκφράζει. Στο τέλος του μήνα θα νοιώσετε την ανάγκη της συντροφικότητας και την αναζήτηση της με κάθε τρόπο. Μην μοιραστείτε τις ανησυχίες και τα όνειρά σας με άτομα, όταν δεν τα γνωρίζετε ουσιαστικά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Μάρτιος για σας θα είναι πολύ σημαντικός και θα σας δώσει την ευκαιρία να βρεθείτε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Η έκλειψη Ηλίου εξιδανικεύει τις συναισθηματικές σχέσεις και τις παρουσιάζει απαλλαγμένες από την πραγματική τους υπόσταση. Έτσι μπορεί να νοιώθετε καλά κοντά σε έναν σύντροφο, αλλά πίσω από την εικόνα της απόλυτης ευτυχίας, μπορεί να υπάρχουν κρυφά και σημαντικά θέματα που αγνοείτε. Η έκλειψη της Σελήνης σας κάνει πολύ εσωστρεφείς και νοσταλγικούς για κάθε θέμα που αφορά την προσωπική σας ζωή. Η περίοδος αυτή θα σας κάνει ανήσυχους για ένα επαγγελματικό ζήτημα που είναι σε αναμονή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Μάρτιος είναι για σας ο μήνας των αποκαλύψεων και των προσωπικών σας αναζητήσεων. Θα παρουσιαστούν λοιπόν το πρώτο δεκαήμερο του μήνα κάποια θέματα οικογενειακά όπου θα παίζει ρόλο η εμπιστοσύνη και πόσο καλά θα την διαχειριστείτε με τους άλλους. Φροντίστε να είστε κοντά με ανθρώπους όπου σέβονται τις επιθυμίες σας και δεν σας βάζουν τροχοπέδη σε κάθε επιδίωξη. Επίσης θα σας γεννηθεί η επιθυμία να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και ίσως να θελήσετε ακόμη και μία πιο ουσιαστική αλλαγή πάνω σε αυτό. Τα φιλικά πρόσωπα στο τέλος του μήνα θα παίξουν ουσιαστικό ρόλο σε κάθε απόφαση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι ο μήνας των μετακινήσεων, των μικρών ταξιδιών και των συναντήσεων με δικά σας πρόσωπα. Ιδίως στο ξεκίνημα του μήνα, θα δείτε κάποια θέματα που αφορούν συγγενικές σχέσεις και επαφές με τον πολύ στενό κοινωνικό σας κύκλο, να αναβαθμίζονται και περνούν από μία περίοδο ανασχηματισμού. Επαγγελματικά θέματα και προβληματισμοί για μία ουσιαστική άνοδο που αφορά την ιεραρχία στον χώρο που εργάζεστε, θα είναι επίσης τα θέματα που θα σας απασχολήσουν, αλλά περισσότερο προς το τέλος του μήνα. Η οικογένεια θα παίξει ουσιαστικό ρόλο στην διαμόρφωση των επαγγελματικών σας επιλογών.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικές εκκρεμότητες θα σας απασχολήσουν με το που μπαίνει αυτός ο μήνας. Ίσως να προϋπήρχαν κάποιοι προβληματισμοί σε θέματα χρηματικών πηγών και αυτό θα ενεργοποιηθεί περισσότερο με την έκλειψη του Ηλίου στις 9 Μαρτίου. Βέβαια θα υπάρξουν πολύ σημαντικές βοηθητικές πλανητικές επιρροές όπου θα σας ανανεώνουν συναισθηματικά και οικονομικά. Αυτό θα εξαρτηθεί βέβαια και από τον παράγοντα της προσωπικής σας δύναμης και αποφασιστικότητας, ώστε να παίρνετε τις κατάλληλες αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή. Στο τέλος του μήνα θα υπάρξει η ευκαιρία ενός διαβήματος που θα αφορά ένα ταξίδι ή ένα δημιουργικό σχέδιο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας των γενέθλιων σας αποτελεί για σας μία περίοδο που θα βρεθείτε είτε το θέλετε είτε όχι, σε προσωπική και συναισθηματική ανανέωση. Η έκλειψη Ηλίου στις 9 του μήνα θα είναι για σας το ξεκίνημα μιας περιόδου δημιουργίας και ανανέωσης σε κάθε επίπεδο. Βέβαια μην τυλίγετε τα γεγονότα που συμβαίνουν μέσα σε μία δική σας ονειρική διάσταση, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να απογοητευτείτε με την πραγματική διάσταση των καταστάσεων. Η καριέρα σας θα είναι σε περίοδο διεκδικήσεων και φροντίστε να κερδίσετε την εύνοια των άλλων. Στο τέλος του μήνα η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στα οικονομικά σας, όπου θα παρουσιαστούν κάποιες απώλειες.

Related posts