Επιστροφή στην κορυφή
Πέμπτη, 23 Νοε 2017
 
 

Μαρία Καρβέλα-Η εκδότρια που πιάνει την πένα και το τιμόνι και μεταμορφώνεται σε συγγραφέα και οδηγό ταξί!

Τρίτη, 10 Ιανουάριος 2017 - 17:26

-a Μέγεθος κειμένου +A

1Σίγουρα στην Ελλάδα δεν είναι κάτι που… συναντάς συχνά και για όλους μας η Μαρία Καρβέλα και εκδότρια του ομίλου ΝΙΚΗ, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη!

Μια νέα και δυναμική γυναίκα που επέλεξε να μη μείνει πίσω, από την ασφάλεια, του γραφείου της, αλλά «βγήκε» κυριολεκτικά στους δρόμους της Αθήνας παρέα με τους 17 συγγραφείς της χαρίζοντας χαμόγελα , βιβλία και …δωρεάν κούρσες σε 17 αντίστοιχα τυχερούς Αθηναίους!

Το πρωτότυπο μυθιστόρημα ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΄ΒΑΛΕΣ ΧΡΙΣΤΟΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ που κυκλοφορεί από την ΕΜΠΕΙΡΙΑ εκδοτική θα παρουσιαστεί επίσημα στις 17-1-2017 στις επτά το απόγευμα και η κυρία Μαρία Καρβέλα θα παραδώσει στον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο από την Κοινωνική Κουζίνα ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ την αμοιβή από τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών.

Ο εκδοτικός όμιλος ΝΙΚΗ φροντίζει να μας δείχνει καθημερινά, ένα πρόσωπο ανθρώπινο με δημιουργία βιβλιοθηκών σε ακριτικές περιοχές , δωρεές σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και διάθεση προσφοράς.2

Η ίδια η κυρία Καρβέλα μαζί με την συγγραφική της ομάδα κάθε Παρασκευή «μαγειρεύουν» στο Μοναστηράκι για τους άστεγους και χαρίζουν τα βιβλία του εκδοτικού οίκου που εκπροσωπούν σε όσους πραγματικά δεν έχουν πια την… πολυτέλεια να διαθέσουν χρήματα για την αγορά ενός βιβλίου.

Αξίζει να σημειωθεί η πρόσφατη βράβευση του εκδοτικού ομίλου ΝΙΚΗ από την unesco! Ευχόμαστε να συνεχίσουν τις πρωτότυπες και κοινωνικές δράσεις τους και δηλώνουμε έτοιμοι να συναντήσουμε στους άχρωμους δρόμους αυτής της πόλης μια γελαστή οδηγό ταξί που… γράφει την δική της ιστορία!


Φωτογραφίες: Ζηνετα ΧατζηρήγαΜοιράσου το…!
Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: