Μετά τη έκρηξη που σημειώθηκε σε κατοικία στην περιοχή του Μάντσεστερ, ένας 25χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για το τρομοκρατικό χτύπημα που συγκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη.
Οι αστυνομικοί, βρίσκονταν σε διαδικασία συλλήψεων κατά τη στιγμή της έκρηξης.
Ήμασταν στην κουζίνα και μαγειρεύαμε το κυριακάτικο γεύμα όταν άκουσα μια δυνατή έκρηξη. Κοίταξα από την πόρτα και υπήρχαν οπλισμένοι αστυνομικοί και στρατιώτες στον μπροστά και στον πίσω κήπο. Ήταν πολύ δυνατή. Νόμιζα πως ήταν βόμβα, όμως φαίνεται πως ήταν κάποια χειροβομβίδα λάμψης. Ακούστηκε όμως σαν βόμβα”, λέει ένας αυτόπτης μάρτυρας, κάτοικος της περιοχής.
Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει το οδικό δίκτυο που βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου έλαβε χώρα η σύλληψη του υπόπτου και παράλληλα με τη συνοδεία ειδικών σκύλων-ανιχνευτών, προσπαθεί να εντοπίσει τις εκρηκτικές ύλες.