Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
02 Ιούλ 2022
SLIDER

Μαμά τι ζώδιο είσαι ;

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Τα κύρια χαρακτηριστικά των μανάδων, ανάλογα στο ζώδιο που ανήκουν

ΚΡΙΟΣ

Λατρεύει η μαμά Κριός να παίζει με τα παιδιά της, να τα στηρίζει σε περιόδους κρίσης και να τους δίνει ζωντάνια στο καθημερινό τους πρόγραμμα. Είναι αυστηρή τόσο όσο, βάζοντας κάποιους κανόνες που και η ίδια κάποιες φορές δυσκολεύεται να τους ακολουθήσει. Τα εκπαιδεύει σωστά, ώστε να βρουν τα δικά τους πατήματα μεγαλώνοντας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μαμά Ταυρίνα, αγαπά την πειθαρχία και επιβάλει στα βλαστάρια της ένα καθημερινό πρόγραμμα που σπάνια θα τους το αλλάξει. Είναι πάντα σταθερή σε εκείνα που υπόσχεται και μεγαλώνει τα παιδιά της σε ένα ασφαλές περιβάλλον που δεν λείπει ποτέ η υλική και συναισθηματική υποστήριξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νεανική της καρδιά την κάνει να γίνεται η καλύτερη [φίλη] των παιδιών της. Θα πλησιάσει με άνεση το κάθε θέμα που τα απασχολεί, χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις. Έτσι γίνεται κάποιες φορές αρκετά ελαστική, αλλά αξιολάτρευτη σε εκείνα, γιατί συμβαδίζει με άνεση, στην εποχή τους και την …ηλικία τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το μητρικό ένστικτο εκδηλώνεται στην μαμά Καρκίνο, σε όλο του το μεγαλείο. Είναι ένας ακούραστος πομπός αγάπης και τρυφερότητας προς τα παιδιά της. Κάποιες φορές κουράζει με την υπερβολική προσκόλληση της στον ρόλο της μαμάς και την υπερπροστατευτικότητα που την διακρίνει.

ΛΕΩΝ

Είναι μία ζεστή και πολύ αξιοπρεπής μαμά. Προσπαθεί να εξασφαλίσει το καλύτερο για τα παιδιά της και τα ενθαρρύνει να είναι δημιουργικά και να έχουν αυτοπεποίθηση. Θέλει να έχουν τις καλύτερες επιδώσεις, με ότι και να ασχολούνται, γιατί δεν αγαπά να βλέπει την μετριότητα. Βάζει πάντα τον πήχη ψηλά σε όλες τις εξωσχολικές και σχολικές επιδώσεις των παιδιών της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι η μαμά που θα σχεδιάζει το μέλλον των παιδιών της με απόλυτη ακρίβεια. Φροντίζει το μεγάλωμα τους με στρατηγική, αλλά και πολύ προσφορά που υπερκαλύπτει τον συναισθηματικό παράγοντα. Το όνειρό της είναι να δει τα παιδιά της χρήσιμα μέλη της κοινωνίας, αλλά κυρίως ευτυχισμένα με τις επιλογές τους.

ΖΥΓΟΣ

Η μαμά που αντιπροσωπεύεται από αυτό το ζώδιο, είναι η ήρεμη δύναμη για τα παιδιά της. Τής αρέσει να τα φροντίζει, να τα επαινεί και να τους δίνει τα απαραίτητα εφόδια ώστε να ολοκληρώσουν μία αξιοζήλευτη προσωπικότητα. Γενικά είναι η μαμά που δεν αποζητά να εμπλέκεται σε εντάσεις και να κακοκαρδίζει τα βλαστάρια της, όταν αυτό θεωρείται από την ίδια περιττό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αντιπρόσωπος αυτού του ζωδίου, δεν ήταν ποτέ στα όνειρά της να γίνει μαμά, αλλά όταν αυτό θα συμβεί, μεγαλώνει τα παιδιά της με πάθος και ζηλευτή αφοσίωση. Οι υποχρεώσεις της είναι άγραφοι νόμοι που ποτέ δεν λησμονεί. Ακόμη και σε περιόδους δυσκολιών, εκείνη θα βρίσκει τον τρόπο να στηρίζει και να εξυψώνει τα έργα τους και θα χαίρεται όταν τα δει αυτόνομα και ευτυχισμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μαμά Τοξότης, είναι αρκετά αποστασιοποιημένη από την κλασική εικόνα της προσκολλημένης μητέρας στα παιδιά της. Φυσικά και δεν θα τα παραμελήσει, αλλά και δεν θα τρέχει συνέχεια να τους καλύψει τις οποιεσδήποτε ανάγκες τους. Είναι η μαμά με τις φιλοσοφικές αναζητήσεις, που θα δώσει στα παιδιά της τα απαραίτητα εφόδια, για να μορφωθούν και να καλλιεργήσουν την προσωπικότητα τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μαμά Αιγόκερως παίρνει πολύ σοβαρά τον ρόλο της μητρότητας, αλλά εννοείτε ότι παράλληλα θα εργάζεται και θα ανταπεξέρχεται σε κάθε υποχρέωση της οικογένειας της, χωρίς να παραπονιέται για αυτό. Καταπιέζει αρκετά τα παιδιά της, ώστε να κάνουν τις πιο σωστές επιλογές, γιατί θέλει να αποκτήσουν κοινωνική και επαγγελματική άνοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απρόβλεπτος και αρκετά πρωτοποριακός, αυτός ο τύπος μαμάς δεν μπορεί να λειτουργεί σε μία οικογένεια με την κλασική έννοια του όρου. Θα εφαρμόσει σίγουρα όλες τις σύγχρονες και μοντέρνες παιδαγωγικές μεθόδους, που θα ενθαρρύνουν τα παιδιά της να ζουν με ευφυΐα, αντί να πιέζονται σε ένα αυταρχικό περιβάλλον, που θα αποσυντονίσει τα ταλέντα τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μαμά Ιχθύς, έχει ακραίες αντιφάσεις και κυκλοθυμία στο μεγάλωμα των παιδιών της. Έχει έναν φόβο, μην και τυχόν δεν καταφέρει απόλυτα τον πολύπλοκο και ξεχωριστό ρόλο που τις έχει ανατεθεί. Πολλές είναι οι φορές που νιώθει ότι κάνει πολλά περισσότερα από εκείνα που θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να νιώθει ότι γίνεται θύμα στα θέλω και τις απαιτήσεις των παιδιών της. Τα συναισθήματα της καμιά φορά, βγαίνουν τόσο ανεξέλεγκτα προς τα παιδιά της, που εκείνα διαμαρτύρονται ότι τα πνίγει από υπερβολική… αγάπη.

 Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

Related posts