Επιστροφή στην κορυφή
Σαββάτο, 16 Δεκ 2017
 
 

Λιακάδα σε ολόκληρη την Ελλάδα

Τετάρτη, 06 Ιούλιος 2016 - 09:00

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016: Για σήμερα θα έχουμε ηλιοφάνεια  με λίγες νεφώσεις αυξημένες στα ανατολικά . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 27 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 25 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 25 έως 30 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 25 έως 34 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ εξαίρεση θα παρουσιάσει το Βορειοδυτικό Αιγαίο, όπου θα πνέουν ασθενείς άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων και αργότερα νοτιοανατολικοί μέτριοι 4-5 μποφόρ. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Στην Αττική θα έχουμε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα ισχυροί 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα πρόσκαιρα μέτριοι 4-5 μποφόρ.

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: