Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
22 Μαρ 2023
SLIDER

Λιακάδα με λίγες νεφώσεις και πολλά μποφόρ

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019: Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Για σήμερα θα έχουμε λίγες νεφώσεις που θα είναι πιο πυκνές στα κεντρικά και βόρεια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 12 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 32 στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 31 βαθμούς στην Ήπειρο, από 18 έως 32 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 16 έως 30 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 18 έως 28 στα νησιά του Ιονίου, από 18 έως 25 βαθμούς, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη, από 19 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 19 έως 33 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ, και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και τοπικά στα νοτιότερα πελάγη θυελλώδεις 8 μποφόρ με βαθμιαία μικρή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς, αλλά βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια και ενισχυμένους βοριάδες μέχρι το μεσημέρι περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και τα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με προοδευτική εξασθένηση μετά το μεσημέρι.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας νότιο νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Related posts