Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 21 Αυγ 2018
 
 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη σημερινή συναυλία των Scorpions

Δευτέρα, 16 Ιούλιος 2018 - 10:55

-a Μέγεθος κειμένου +A

Σήμερα το Καλλιμάρμαρο Στάδιο θα γεμίσει με νέους μιας άλλης δεκαετίας. Θα γεμίσει με τους λάτρεις της μουσικής των Scorpions που θα δώσουν μια και μοναδική συναυλία στην Αθήνα. Το συγκρότημα από τη Γερμανία δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Ελλάδα. Οι Scorpions έχουν δώσει συναυλίες στον Λυκαβηττό και στο Καραΐσκάκη. Σήμερα στο Καλλιμάρμαρο μαζί τους θα είναι και η  Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.

Επειδή το Καλλιμάρμαρο αναμένεται να γεμίσει η Τροχαία ανακοίνωσε ότι για να μην υπάρχει πρόβλημα με τις μετακινήσεις θα κάνεις τις εξής ρυθμίσεις.

Από τις 18:00 έως το τέλος της συναυλίας, θα γίνει προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα εξής σημεία του Δήμου Αθηναίων:

– Αρδηττού, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βουλιαγμένης και της Λ. Βασ. Όλγας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βασ. Κων/νου και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

– Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Όλγας και της οδού Ερατοσθένους, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βασ. Σοφίας και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

– Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το Καλλιμάρμαρο ΣτάδιοΜοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: