Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 17 Ιουλ 2018
 
 

Κυβερνήτης της Ν. Υόρκης, η «Μιράντα» από το «Sex & the City»;

Σάββατο, 05 Αύγουστος 2017 - 19:21

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημοσίευμα της «Γουόλ Στριτ Τζέρναλ» (WSJ) αναφέρει ότι ομάδες υποστηρικτών των Δημοκρατικών, πλησίασαν την ηθοποιό Σίνθια Νίξον – που έγινε παγκοσμίως γνωστή υποδυόμενη την ¨Μιράντα» στη σειρά που «τάραξε» το γυναικείο κοινό απ’ άκρη σ’ άκρη του πλανήτη – προκειμένου να την ενθαρρύνουν να διεκδικήσει το αξίωμα.

Επιθυμούν δεόντως να την δουν στη συγκεκριμένη θέση και να μπει στην αρένα του ανταγωνισμού με τον τωρινό κυβερνήτη, Άντριου Κουόμο, έτσι ώστε να την πάρει για λογαριασμό του Δημοκρατικού κόμματος.

Ωστόσο, η Νίξον παρόλο που δεν παραλείπει να μάχεται για τα πολιτικά δικαιώματα της Νέας Υόρκης, δεν έχει δώσει απάντηση αλλά ούτε και έχει τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος.

Ο διευθυντής της «Alliance for Quality Education» δήλωσε στην WSJ ότι η Σίνθια Νίξον διαθέτει προοδευτικά διαπιστευτήρια και ότι η υποψηφιότητά της θα ενθουσιάσει τους ψηφοφόρους.

Πάντως η ίδια δεν είναι το μόνο όνομα που έχει ακουστεί ως πιθανή υποψήφια και διεκδικήτρια του αξιώματος εκ μέρους των Δημοκρατικών από τον Άντριου Κουόμο. Οι πληροφορίες θέλουν μεταξύ άλλων, τον πρώην Δημοκρατικό γερουσιαστή της Πολιτείας, Τέρι Γκίπσον και τη δήμαρχο της πόλης Syracuse, Στέφανι Μίλερ.

ΑΠΕ-ΜΠΕΜοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: