Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 23 Ιουλ 2018
 
 

«Ξηλώνουν» το Kitchen Bar στη Μαρίνα Αλίμου! (ΦΩΤΟ)

Κυριακή, 24 Σεπτέμβριος 2017 - 15:21

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος εποχής για το άλλοτε εστιατόριο που αποτελούσε πόλο έλξης μεταξύ επωνύμων, αλλά και ανθρώπων της «διπλανής πόρτας» που ήθελαν να εντρυφήσουν σε ένα διαφορετικό lifestyle.

Ο λόγος για το «Kitchen Bar» στη Μαρίνα Αλίμου, που οι εργασίας για την οριστική αποξήλωση του έχουν ξεκινήσει και προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς.

Να υπενθυμίσουμε ότι απόρροια αυτής της κατάστασης ήταν η πρόσφατη δικαστική απόφαση που είχε ληφθεί, αναφορικά με τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ). Με την είδηση για τις επιχειρήσεις του Στηβ Κακέτση, «Kitchen Bar» και «Θέα» που βρίσκονταν σε μεγάλο κίνδυνο οριστικής παύσης λειτουργίας, να βγαίνει τις τελευταίες μέρες στο φως της δημοσιότητας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο επιχειρηματίας, μιλώντας σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Espresso», είχε δηλώσει:

«Τον χώρο όπου βρίσκονται τα μαγαζιά μου -στο παρελθόν ανήκε στα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα- μου τον πήρε το ΤΑΙΠΕΔ, που πλέον είναι ο νέος διαχειριστής, για χρέη που είχα, αλλά και στο πλαίσιο ιδιωτικοποίησης της Μαρίνας Αλίμου. Χρωστούσα κάποια χρήματα για τα ενοίκια, αλλά φρόντιζα να αποπληρώνω κάποια χρέη.

Παράλληλα τους ζητούσα να μου κάνουν δόσεις -κάτι που ευαγγελίζεται αυτή η κυβέρνηση-, αλλά σε όλες τις αιτήσεις μου δεν πήρα ποτέ απάντηση. Έτσι, στις αρχές της περασμένης εβδομάδας τελεσιδίκησε μια απόφαση ασφαλιστικών μέτρων που μου έκαναν και αναγκαστικά πρέπει να αδειάσω τον χώρο».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όσο για την συναισθηματική και ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν, την είχε εκφράσει με τα εξής λόγια: «Είμαι με υπνωτικά χαπάκια για να κοιμηθώ. Σκέφτομαι ότι δεν θα έχω να φάω… Πώς να χωνέψω ότι στα 68 μου χρόνια θα βρεθώ στον δρόμο;».

Πηγή φώτο: notia.grΜοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: