Επιστροφή στην κορυφή
Πέμπτη, 19 Ιουλ 2018
 
 

Κρύβουν» πόσα πλοία… βόμβες πλέουν στο Αιγαίο

Δευτέρα, 18 Σεπτέμβριος 2017 - 09:17

-a Μέγεθος κειμένου +A

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της ρύπανσης στον Σαρωνικό, οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί, οι κινήσεις για την επόμενη μέρα καθώς και η εμφάνιση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη ΔΕΘ κυριαρχούν σήμερα στα πρωτοσέλιδα του Αθηναϊκού Τύπου. Άλλα  θέματα που επίσης προβάλλονται είναι οι εξελίξεις στο «μέτωπο» της αξιολόγησης, οι κινήσεις στην Κεντροαριστερά, η επέτειος της δολοφονίας του Π. Φύσσα, η απόφαση του ΣτΕ για το παράβολο αντιρρήσεων στους δασικούς χάρτες, η κατάσταση της υγείας του 16χρονου αντιεξουσιαστή που τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη, η εμφάνιση κρουσμάτων ιλαράς στη χώρα μας, η στάση των ΗΠΑ και της ΕΕ για το ζήτημα των Ελλήνων της Χειμάρρας, καθώς και οι εξελίξεις στην  υπόθεση του “Noor One”.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Τα κλειδιά Μητσοτάκη για το Μαξίμου – ΔΕΘ: Ο πρόεδρος της ΝΔ θα περάσει το πρόγραμμα με τα ισοδύναμα από την τρόικα – Τι απάντησε στην ερώτηση της Δημοκρατίας – Τι είπε ο Κ. Καραμανλής με βουλευτές, περιφερειάρχες και δημάρχους.

ΕΘΝΟΣ :  Ύψωσαν ασπίδα για τους Έλληνες της Χειμάρρας

Λιμάνι Αλεξανδρούπολης: Κινέζοι και Αμερικανοί θέλουν το λιμάνι

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ :  Τολμηρές αλλαγές σε κράτος, φόρους, επενδύσεις – Ο Κυριάκος «κατάργησε» την παροχολογία της ΔΕΘ και παρουσίασε ρεαλιστικό σχέδιο – «Να δημιουργήσουμε μια νέα Ελλάδα υγιή, δυνατή, υπερήφανη».

Σαρωνικός Ρύπανση: «Κρύβουν» πόσα πλοία… βόμβες πλέουν στο Αιγαίο – Η χθεσινή αποκάλυψη του  «Ε.Τ.» και η σιωπή του υπ. Ναυτιλίας για άδειες τύπου «Αγίας Ζώνης»

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ :  Η Θάτσερ ζει αυτή τον οδηγεί – Ακραία νεοφιλελεύθερος εμφανίστηκε στη ΔΕΘ ο Κ. Μητσοτάκης  – «Μια κοινωνία χωρίς ανισότητες είναι αντίθετη στην ανθρώπινη φύση».

Τα ΝΕΑ : Υπουργικά κοστούμια για στεγνό καθάρισμα – Επιταχύνονται οι εξελίξεις για διορθωτικές κινήσεις στην κυβέρνηση μετά την καταστροφή του Σαρωνικού, τα αρχαία και το δάσος στο Ελληνικό.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Σφίγγει ο κλοιός για αδήλωτα εισοδήματα – ΑΑΔΕ: Προθεσμία έως τις 25 Σεπτεμβρίου στις τράπεζες προκειμένου να αποστείλουν στοιχεία.

 Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: