Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
03 Δεκ 2022
Media

Κρούσμα από τον ιό του Δυτικού Νείλου και στην Αθήνα

Οι εξελίξεις στις ελληνορωσικές σχέσεις μετά την ακύρωση της επίσκεψη Λαβρόφ στην Αθήνα, η  κυβερνητική αντίδραση και οι προσπάθειες να πραγματοποιηθεί η συνάντηση Τσίπρα – Πούτιν ως το τέλος του έτους,  καθώς και οι εξελίξεις στο Σκοπιανό με την ομιλία Κοτζιά σε ημερίδα του ΥΠΕΞ για τη συμφωνία των Πρεσπών και την αναδίπλωση Ζάεφ για τα περί εμπλοκής ελλήνων επιχειρηματιών στα Σκόπια, κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα των πρωινών και απογευματινών εφημερίδων του αθηναϊκού Τύπου.  Άλλα θέματα που επίσης προβάλλονται είναι τα νεότερα για την συνεχιζόμενη κράτηση των δύο ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία, οι θέσεις του ΔΝΤ για την ελληνική οικονομία, οι πολιτικοί σχεδιασμοί της κυβέρνησης και οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, το ζήτημα των συντάξεων, η παραπομπή της Ελλάδας στο Ευρωδικαστήριο για τη μη καταπολέμηση του μαύρου χρήματος, ο σχεδιασμός για προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών,  ο συναγερμός για τα κρούσματα του ιού του Δυτ. Νείλου, οι έξτρα παροχές μέσω ειδικών επιδομάτων σε δημόσιους φορείς, η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου σε αρχαιολογικούς χώρους,  καθώς και οι εκλογές στο Ίδρυμα Τήνου μετά την απόφαση του ΣτΕ.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Φωτιά και Λαβρόφ- Ο Κοτζιάς συνεχίζει  τη βεντέτα με τη Μόσχα και βάζει τη χώρα σε περιπέτειες- Η «αρκούδα» ακονίζει τα νύχια της.
ΕΘΝΟΣ : Συναγερμός για τον ιό του Δυτικού Νείλου – Τα κρούσματα έφτασαν τα 12 από 9 που ήταν πριν από τρεις ημέρες και τα οποία αντιστοιχούν σε 1.680 άτομα που έχουν ήδη μολυνθεί – 11 από τους 12 ασθενείς εμφάνισαν εγκεφαλίτιδα ή μηνιγγίτιδα ή οξεία χαλαρή παράλυση – Ξεκίνησαν οι ψεκασμοί στα Μέγαρα – Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας έλαβε έκτακτα μέτρα.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ :  Κρυφά… μπόνους σε δημόσιους φορείς – Έξτρα παροχές που φτάνουν έως τα 5.840€ ετησίως μέσω ειδικών «επιδομάτων» .
Ιός Δυτικού Νείλου: Κουνούπια: Κρούσμα από τον ιό του Δυτικού Νείλου και στην Αθήνα
Η ΑΥΓΗ : Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους – Καθαρές θέσεις για εκτόνωση της έντασης με τη Μόσχα – «Η Ελλάδα θα απαντά αποφασιστικά όποτε θίγεται ζήτημα εθνικής κυριαρχίας» – «Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να ακολουθεί την πάγια πολιτική της για προώθηση των σχέσεων με τη Ρωσία σε διμερές και πολυμερές επίπεδο» – Ρώσος πρέσβης στην Αθήνα: «Η χρονική στιγμή της προγραμματισμένης επίσκεψης του Σ. Λαβρόφ στην Αθήνα το φθινόπωρο δεν είναι πλέον κατάλληλη».
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ :  Ελεγχόμενη αποκλιμάκωση – Οι δηλώσεις του Ρώσου πρέσβη και η ελληνική απάντηση – Τι ειπώθηκα στη συνάντηση Τσίπρα – Κοτζιά.
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  : Τροχιοδεικτικές βολές ΔΝΤ – Για εργασιακά, λειτουργία καταστημάτων τις Κυριακές, κλειστά επαγγέλματα.
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : Εγκύκλιος του ΥΠΟΙΚ – Προϋπολογίζει …το νέο « τσεκούρι» στις συντάξεις.
Τα ΝΕΑ : Η ακύρωση προκάλεσε συναγερμό – Το «ΝΙΕΤ» της επίσκεψης του Λαβρόφ στην Ελλάδα δημιούργησε πανικό στο Μαξίμου – Τα τρία πιθανά αντίμετρα των Ρώσων – Τι κρύβει η αναβάθμιση της έντασης από τη Μόσχα – Προσπάθεια της Αθήνας να διασώσει τη συνάντηση Τσίπρα – Πούτιν ως το τέλος του έτους – Ο Ζάεφ με… πιρουέτα μαζεύει τα περί εμπλοκής «ελλήνων επιχειρηματιών» στα Σκόπια.
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ :  Η απάτη του Τσίπρα με τις συντάξεις – Σκόπιμη διγλωσσία προσβάλλει βάναυσα τους απόμαχους – Ξεπερνώντας κάθε όριο αναλγησίας η κυβέρνηση επιμένει στην αθλιότητα των υποσχέσεων, ενώ όλα τα οικονομικά στοιχεία και οι σχεδιασμοί της οδηγούν στο μεγάλο ψαλίδι.
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: 4 απειλές για την Ευρώπη – Κίνδυνος άτακτου Brexit- Ολοκλήρωση  κύκλου ανάπτυξης- Αύξηση επιτοκίων της ΕΚΤ-Εμπορικός πόλεμος.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Related posts