Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 16 Ιουλ 2018
 
 

Κουντουρά: Δεν υπάρχουν σήμερα άνθρωποι που τρώνε από τα σκουπίδια (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββατο, 21 Οκτώβριος 2017 - 14:26

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Μια ακόμη επιτυχία της σημερινής Κυβέρνησης αποφάσισε να υπογραμμίσει η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά – κατά  την άποψη της -στην τηλεοπτική της παρουσία σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Μια φράση της ήταν ωστόσο αρκετή για να ξεσηκώσει συζητήσεις αλλά και να προκαλέσει αίσθηση, καθώς κατ’ εκείνη δεν υπάρχουν στο τώρα άνθρωποι που τρώνε από τα σκουπίδια και αυτό είναι μια επιτυχία του κυβερνώντος κόμματος.

«Οι άνθρωποι που υπέφεραν σήμερα τουλάχιστον έχουν ένα πιάτο φαγητού στο τραπέζι τους και βλέπουν φως στο τούνελ. Είναι επιτυχία ότι ο κόσμος δεν τρώει από τα σκουπίδια», ανέφερε η υπουργός, ενώ υποστήριξε ότι ο λαός δίνει τα συγχαρητήρια του στην Κυβέρνηση.

Ακόμα, δήλωσε ότι «τουλάχιστον οι Έλληνες τώρα ζουν αξιοπρεπώς, φέραμε την ανάπτυξη» και πρόσθεσε στη συνέχεια πως έχουμε μπροστά μας 10 δύσκολους μήνες για να βγει η χώρα, τον Αύγουστο, από το πρόγραμμα.

Σχετικά με το άμεσο αντικείμενο εργασίας της, τον τουρισμό, η κ. Κουντουρά επεσήμανε ότι σημειώνει πρωτοφανή επιτυχία και φέτος υπήρξε 90% πληρότητα.

Η ΝΔ αρκέστηκε να πει σε περιεκτική ανακοίνωση της για τις δηλώσεις της υπουργού: «Τα … σχόλια είναι περιττά». Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο τίτλος της ανακοίνωσης είναι «Χωρίς σχόλια… ».

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: