Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
17 Φεβ 2020
Ελλάδα

Κόρινθος: Delivery κοτόπουλο γεμάτο σκουλήκια! Καμία κινητοποίηση από τις υγειονομικές αρχές!

Την Παρασκευή το βράδυ οικογένεια στην περιοχή Φιλοθέη Κορίνθου παρήγγειλε ένα ψητό κοτόπουλο σε γνωστό ψητοπωλείο -φαστ φουντ της Κορίνθου.

Το κοτόπουλο σε λίγη ώρα έφτασε στο σπίτι της συγκεκριμένης οικογένειας ζεστό και με την λαχταριστή σάλτσα του και πρώτα τα παιδιά της οικογένειας άρχισαν να τρώνε το αγαπημένο τους κομμάτι από το κοτόπουλο δηλαδή το μπούτι.

Κάποια στιγμή ο πατέρας και η μητέρα ανοίγοντας όλο το ψητό κοτόπουλο διαπίστωσαν έντρομοι ότι μέσα από το κρέας του έβγαιναν συνεχώς ζωντανά μεγάλα λευκά σκουλήκια!

Αμέσως σταμάτησαν τα παιδιά τους να τρώνε και αγανακτισμένοι ειδοποίησαν το κατάστημα που είχαν αγοράσει το κοτόπουλο. Η απάντηση του καταστηματάρχη ήταν “καλά θα στείλω το παιδί που σας το έφερε να το πάρει πίσω και να σας επιστρέψουμε τα χρήματα!!”

Οι άνθρωποι τότε φοβερά εκνευρισμένοι από την συμπεριφορά του καταστηματάρχη ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία τους είπε να προσκομίσουν το σκουληκιασμένο κοτόπουλο στο αστυνομικό τμήμα και να υποβάλλουν μήνυση.

Να τονίσουμε ότι τις τελευταίες μέρες ανώνυμοι επισκέπτες μας μας κατήγγειλαν τηλεφωνικά και για άλλο κρούσμα με αλλοιωμένο -όπως το χαρακτήρισαν -κοτόπουλο το οποίο τους σερβίρισαν ως σουβλάκι κοτόπουλο από γνωστό μαγαζί της Κορίνθου. Μάλιστα όπως μας είπαν είχαν καταγγείλει το γεγονός τηλεφωνώντας σε αρμόδια(;) υπηρεσία του τόπου μας.

Οι πληροφορίες μας είναι ότι παρότι έχει γίνει μήνυση στο Αστυνομικό τμήμα Κορίνθου για το σοβαρό περιστατικό της Παρασκευής με το σκουληκιασμένο κοτόπουλο ,καμία ενημέρωση μέχρι στιγμής δεν έχει ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Γιώργος Δέδες και η καθ ύλην αρμόδια υπηρεσία του νομού που είναι η Διεύθυνση Υγιεινής !

Και εμείς απλά διερωτώμεθα:

Δεν θα έπρεπε να έχει σημάνει συναγερμός στην περιφερειακή ενότητα Κορινθίας και στην αρμόδια υπηρεσία της την Διεύθυνση Υγιεινής, ενώ θα έπρεπε να έχει ενημερωθεί και η Περιφέρεια Πελοποννήσου όταν μιλάμε για το ποιο διαδεδομένο είδος φαγητού στην Ελλάδα;

Με σκοπό βέβαια να γίνουν εξονυχιστικοί έλεγχοι και να διαπιστωθεί αν το πρόβλημα με το σκουληκιασμένο κοτόπουλο αφορά μόνο το κατάστημα που το πούλησε ή είναι μεγαλύτερο και σοβαρότερο πρόβλημα με παρτίδα χιλιάδων κοτόπουλων -ντόπιων ή εισαγωγής- που έχουν πέσει στην Ελληνική αγορά;

Και εν όψει μάλιστα της τεράστιας ζήτησης σε κοτόπουλο λόγω του τριημέρου της Παναγίας και της εξόδου εκατομμυρίων Ελλήνων και ξένων τουριστών αλλά και λόγω ότι βρισκόμαστε στην καρδιά της τουριστικής περιόδου;

Πως εξηγείτε το φαινόμενο μέσα από το κρέας ψημένου κοτόπουλου να βγαίνουν ζωντανά σκουλήκια;

Ο φακός της sfedona.gr αποκλειστικά αποτύπωσε το συγκλονιστικό αλλά και αηδιαστικό θέαμα με τα ζωντανά άσπρα σκουλήκια που έβγαιναν μέσα από το κρέας και έκαναν… βόλτες πάνω σε ολόκληρο το κοτόπουλο!

Καλό είναι άνθρωποι οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να έχουν το κοτόπουλο στις καθημερινές διατροφικές τους ανάγκες ,να μην δουν το αηδιαστικό πραγματικά βίντεο που ακολουθεί.

Πηγή: sfedona.gr

Related posts