Επιστροφή στην κορυφή
Σαββάτο, 23 Ιουν 2018
 
 

Κομμάτι του σκηνικού, καταπλάκωσε τον Μέριλιν Μάνσον σε συναυλία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυριακή, 01 Οκτώβριος 2017 - 18:42

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Πανικοβλημένοι ήταν οι φαν και το συνεργείο του εκκεντρικού καλλιτέχνη στη Νέα Υόρκη, όταν κατά τη διάρκεια συναυλίας παρακολούθησαν το σκηνικό να γκρεμίζεται και να τον πλακώνει επί σκηνής.

Το διακοσμητικό – δυο μεγάλα πιστόλια τα οποία συνδέονταν μεταξύ τους με μια μεταλλική κατασκευή – φαίνεται πως δεν είχαν τοποθετηθεί καλά.

Την ώρα του περιστατικού ο Μάνσον ερμήνευε τη γνωστή διασκευή του τραγουδιού «Sweet Dreams (Are Made of This)» των Eurythmics, όταν επιχείρησε να σκαρφαλώσει πάνω στο σκηνικό. Το αποτέλεσμα ήταν εκείνο να μην αντέξει το βάρος, άρχισε να κουνιέται και ο τραγουδιστής έπεσε πίσω και αυτό αμέσως μετά επάνω του, τραυματίζοντας τον.

Επί τόπου έσπευσαν να τον ελευθερώσουν οι άνθρωποι του συνεργείου του, που βρίσκονταν πίσω από «τις κουρτίνες» και για λίγα λεπτά η προσπάθεια τους συνοδεύτηκε με τη μουσική υπόκρουση του συγκροτήματος, το οποίος δεν είχε αντιληφθεί τι είχε προηγηθεί και συνέχιζε να παίζει τη μουσική του κομματιού.

Όπως ήταν αναμενόμενο η συναυλία διακόπηκε οριστικά και ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Την ανακοίνωση έκανε εκπρόσωπος του που δήλωσε: «Ο Μάνσον υπέστη τραυματισμό στο τέλος του σόου του στη Νέα Υόρκη και νοσηλεύεται σε ένα τοπικό νοσοκομείο».

Παρ’ όλα αυτά η κατάσταση της υγείας του και η φύση του τραυματισμού δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα, με τα άτομα που τον περιβάλλουν να τηρούν σιγή ιχθύος.

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: