To απόγευμα της Τρίτης έκλεισε η εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου και στα δύο ρεύματα, καθώς η αγρότες συνεχίζουν τα μπλόκα τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, οι αγρότες, μέλη του αγροτικού συλλόγου Αιγίου, θα παραμένουν στο μπλόκο για περίπου δύο ώρες.
Η κίνηση των οχημάτων γίνεται από την παλαιά εθνική οδό, ενώ σύμφωνα με τον αγροτικό σύλλογο, οι κινητοποιήσεις θα επαναληφθούν αύριο και μεθαύριο, και την Πέμπτη θα ληφθούν νέες αποφάσεις.
Κλειστός και ο κόμβος της Ιονίας Οδού
Κλειστός παραμένει και ο κόμβος της Ιονίας Οδού, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην θέση Άγιος Δημήτριος, από το μεσημέρι της Δευτέρας από αγρότες και κτηνοτρόφους της Άρτας.
Στο μπλόκο έχουν παρατάξει τα τρακτέρ και αγρότες από το Κομπότι, που συμμετέχουν στην κινητοποίηση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Άρτας.
Η τροχαία εξακολουθεί να κάνει εκτροπή της κυκλοφορίας οχημάτων από παρακαμπτήριους δρόμους. Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, το απόγευμα ενισχύθηκε το μπλόκο με κτηνοτρόφους και αγρότες.
Στο μπλόκο του Λούρου στην Πρέβεζα, ενισχύθηκαν τα τρακτέρ από γύρω αγροτικές περιοχές, ενώ την Τετάρτη αναμένεται το συντονιστικό να καθορίσει την περαιτέρω μορφή των κινητοποιήσεων.
Related posts
Αναζήτηση
Τελευταία νέα
O Γιώργος Περρής μπήκε σε Billboard στην Times Square στην Νέα Υόρκη!
Ο διεθνής Έλληνας καλλιτέχνης μπήκε σε billboard στην πιο διάσημη πλατεία του κόσμου, προσθέτοντας άλλο ένα ορόσημο στην καριέρα του….