Επιστροφή στην κορυφή
Τετάρτη, 18 Ιουλ 2018
 
 

Κλειστοί όλοι οι Δήμοι αύριο! 24ωρη απεργία της ΠΟΕ – ΟΤΑ!

Τρίτη, 21 Νοέμβριος 2017 - 11:45

-a Μέγεθος κειμένου +A

Κλειστοί θα είναι αύριο Τετάρτη (22/11) όλοι οι Δήμοι της χώρας, καθώς η ΠΟΕ – ΟΤΑ ανακοίνωσε 24ωρη πανελλαδική απεργία.

Στην ακινητοποίηση έχουν τη δυνατότητα να μην λάβουν μέρος οι εργαζόμενοι των δήμων της Δυτικής Αττικής που επλήγησαν από την φονική κακοκαιρία.

Οι εργαζόμενοι θα προβούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το Υπουργείο Παιδείας στις 09:00, με αίτημά τους τη μη κατάργηση των Σχολών ΤΕ Προσχολικής Αγωγής αλλά και να μην πραγματοποιηθούν οι εξαγγελίες για 2ετή υποχρεωτική ένταξη των παιδιών 4-6 ετών στα νηπιαγωγεία.

Στις 12:00, θα υπάρξει συγκέντρωση στο Υπουργείο Εσωτερικών με κύρια αιτήματα: την άμεση υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που αφορά το προσωπικό Ιδιωτικού Δικαίου, την έκδοση διευκρινιστικής εγκυκλίου για την εφαρμογή των διατάξεων της ΕΣΣΕ η οποία υπεγράφη πρόσφατα από την ΠΟΕ – ΟΤΑ, την πρόληψη μονίμου προσωπικού, την καταβολή των αποδοχών στους συμβασιούχους των δήμων που είναι απλήρωτοι, και τέλος, να μην σημειωθεί νέα μείωση αποδοχών από 1/1/2018.Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: