Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
06 Ιούν 2020
Media

Η κυβέρνηση σβήνει κόκκινες γραμμές με νέα χαράτσια.

eleutherostyposi

 

Οι εξελίξεις στο Κυπριακό μετά τις συναντήσεις του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς, μέσα σε κλίμα συναίνεσης,  καθώς και η έναρξη των συνομιλιών στη Γενεύη,  κυριαρχούν σήμερα στα πρωτοσέλιδα των πρωινών και απογευματινών εφημερίδων του Αθηναϊκού Τύπου. Άλλα θέματα που επίσης προβάλλονται είναι τα προβλήματα από το νέο κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει ολόκληρη τη χώρα και την Αττική, οι αλλαγές στις Πανελλαδικές εξετάσεις, οι εξελίξεις στο μέτωπο της τρομοκρατίας μετά τη σύλληψη της Π. Ρούπα, η υπόθεση της έκδοσης των οκτώ Τούρκων αξιωματικών, η πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης – ΝΔ για το ζήτημα των διορισμών καθώς και το πόθεν έσχες των καναλαρχών, οι εξελίξεις στην υπόθεση Σώρρα, η δίκη του Γ. Παπανδρέου για  το «λεφτά υπάρχουν», οι καθυστερήσεις στην μεταβίβαση του Ελληνικού στην ανάδοχο κοινοπραξία καθώς και  η ανεπάρκεια στο ενεργειακό σύστημα της χώρας.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Αλίμονο στις κύριες συντάξεις! Θα γλιτώσουν μόνο όσοι παίρνουν έως 600 ευρώ – Το μαρτύριο δεν τελειώνει! Μειώσεις – σοκ σε (τουλάχιστον) 1.000.000 δικαιούχους – Αντίστροφη μέτρηση! Μεγάλοι χαμένοι οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ

ΕΘΝΟΣ: «Κρυφές» αλλαγές στις Πανελλαδικές – Νέο τοπίο για τους φετινούς υποψηφίους – Ανακατανέμονται 67 Σχολές σε όλα τα επιστημονικά πεδία. Πρώτα θα γίνουν οι ενδοσχολικές εξετάσεις και θα ακολουθήσουν οι Πανελλαδικές. Αποκλείονται όσοι δεν παίρνουν απολυτήριο .

hnautemporikibΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ : Γιατί είναι καλύτερα με δραχμή – 4 κορυφαίοι οικονομολόγοι – όλων των πολιτικών τάσεων – δείχνουν τον δρόμο – Δημήτρης Καζάκης, Θόδωρος Κατσανέβας , Κώστα Κόλμερ και Σπύρος Λαβδιώτης.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ :  Νέος… ΕΝΦΙΑ με μείωση αφορολόγητου – Η κυβέρνηση σβήνει κόκκινες γραμμές με νέα χαράτσια.

ΕΣΤΙΑ : Ζήτημα τιμής η μη έκδοσις – Δεν έχει περιθώρια η Αθήνα για τους οκτώ Τούρκους .

Η ΑΥΓΗ : Με εθνική γραμμή και βούληση για λύση – Τσίπρας, πολιτικοί αρχηγοί, Αναστασιάδης – Επικοινωνία του πρωθυπουργού με Ερντογάν και ανοιχτό ενδεχόμενο μετάβασης στη Γενεύη αν διαφανεί συμφωνία.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ:  Συναίνεση στην Αθήνα παζάρια στη Γενεύη – Συναντίληψη των κομμάτων για «Εθνική γραμμή» στο Κυπριακό – Σημειωτόν στις διαπραγματεύσεις Αναστασιάδη – Ακιντζί .

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  : Σκληρό πόκερ για το Κυπριακό – Άγνωστο αν θα παραστούν Τσίπρας – Ερντογάν στη Γενεύη – Τηλεφωνική επικοινωνία χθες .

Ο  ΛΟΓΟΣ : Κακοκαιρίας… συνέχεια – Πολικές θερμοκρασίες με κλειστά σχολεία & νέα επιδείνωση

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : Διαπραγμάτευση που διεξάγεται με όρους διχοτομικής λύσης – Εξελίξεις στο Κυπριακό – «Απαιτείται η μέγιστη δυνατή επαγρύπνηση από τους λαούς της Ελλάδας και της Κύπρου» σημείωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό .

ΤΑ ΝΕΑ  : Συναίνεση χωρίς αντίκρισμα – Σε εθνική γραμμή οι αρχηγοί για το Κυπριακό – Μικρές προσδοκίες από τη Γενεύη .

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Δύο θετικά νέα – Σημάδια αισιοδοξίας για επιστροφή στην ανάπτυξη – Θεαματική βελτίωση του οικονομικού κλίματος και νέα αύξηση των εξαγωγών .

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Οκτώ μπλόκα στα μπλοκάκια – Η «Ν» κωδικοποιεί τις δυσκολότερες εξισώσεις που δυσχεραίνουν την έκδοση της διευκρινιστικής εγκυκλίου .

Related posts