Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 23 Ιουλ 2018
 
 

Κίνα: Γυναίκα έκανε δέμα το μωρό της και το έστειλε σε ορφανοτροφείο με κούριερ!

Σάββατο, 12 Αύγουστος 2017 - 17:59

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Σάλο έχει προκαλέσει στην Κίνα η απόφαση μιας μητέρας να εγκαταλείψει το βρέφος της πακετάροντας το και ταχυδρομώντας το σε ορφανοτροφείο, σύμφωνα και με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αστυνομικές αρχές της χώρας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το είχε τυλίξει με πλαστικές σακούλες, ενώ είχε αναθέσει σε εταιρεία κούριερ να κάνει την άνευ προηγουμένου διανομή. Παρόλο που όταν ο διανομέας πήγε να παραλάβει το πακέτο, μη γνωρίζοντας το περιεχόμενο του, αντιλήφθηκε με έκπληξη ότι εκείνο κινούνταν και από μέσα ακούγονταν τα κλάματα του μωρού, δεν τόλμησε να παραβεί τη διαταγή της γυναίκας, να μην το ανοίξει και αρκέστηκε να το παραδώσει στην τοποθεσία που είχε οριστεί.

Η σοκαριστική αποκάλυψη έγινε μόνο όταν έφτασε στο Ίδρυμα, στην πόλη Φουτσόου της Κίνας, με το προσωπικό να ξετυλίγει το πακέτο και να βρίσκει το άτυχο βρέφος μέσα. Οι αρμόδιοι έσπευσαν να ενημερώσουν την αστυνομία και το μωρό διακομίστηκε σε νοσοκομείο της περιοχής. Τελικά, κατάφεραν να εντοπίσουν την 24χρονη μητέρα του, την οποία και συνέλαβαν.

Σημειώνεται ότι στην Κίνα ο νόμος για την εγκατάλειψη παιδιών από τους γονείς τους, προβλέπει μέχρι και 5 χρόνια ποινή φυλάκισης.Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: