Πρόκειται για το κέικ στάλα που στην όψη θυμίζει πραγματική στάλα νερού μόνο που έχει μεγαλύτερο σχήμα. Ο δημιουργός της είναι ο Νεοϋορκέζος Darren Wong. Το κείκ αποτελείται από νερό και αγάρ αγάρ το όποιο είναι ένα μπαχαρικό που παράγεται από από καθαρό εκχύλισμα λευκών φυκιών και περιέχει 84% φυτικές ίνες.
Μπορεί να τρομάζει κάποιον να το δοκιμάσει με τη δικαιολογία πως μοιάζει έτοιμο να σκάσει από στιγμή σε στιγμή ωστόσο η πραγματικότητα είναι πως κόβεται σαν ζελέ ενώ πρέπει να καταναλωθεί γρήγορα καθώς δεν αντέχει παραπάνω από μισή ώρα σε θερμοκρασία δωματίου και λιώνει.
Όλοι αναρωτιούνται βλέποντας το τι γεύση μπορεί να έχει, στην πραγματικότητα όσοι το έχουν γευτεί δεν έχουν εντυπωσιαστεί, αλλά δεν σταματάει αυτό κάποιον από το να το δοκιμάσει καθώς η όψη του και μόνο κεντρίζει το ενδιαφέρον των περισσότερων. Το γλυκό συνοδεύεται με αλεύρι σόγιας και μαύρη ζάχαρη.
Related posts
Αναζήτηση
Τελευταία νέα
SILENTIUM:Η νέα ποιητική συλλογή του Αντώνη Φιλιππαίου από τις εκδόσεις Κάκτοs
Βιβλιοεπιλογές από τη Μαίρη Γκαζιάνη Σε ψάχνω στο σκοτάδι, γιατί δεν μπορώ να σε βρω στο φως. Σ’ αγγίζω δίχως…