Επιστροφή στην κορυφή
Τετάρτη, 22 Νοε 2017
 
 

Το κεφάλι του δράκου κρύβει το μέλλον μας !!!

Κυριακή, 16 Ιούλιος 2017 - 10:24

-a Μέγεθος κειμένου +A

Από την Αλεξάνδρα Καρτά –αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο

Στην καθημερινότητα μας, βρισκόμαστε σε σκέψεις και ερωτήματα που αφορούν την μελλοντική μας πορεία. Μας απασχολούν διάφορα θέματα ανάλογα με την ηλικία και την κοινωνική μας τοποθέτηση, τα επαγγελματικά μας και τα θέματα υγείας, την προσωπική μας ζωή και τα οικονομικά. Όμως όλα αυτά έχουν μία βάση, μία αφετηρία που μας σπρώχνει προς μία αναπόφευκτη πορεία που πρέπει να ολοκληρώσουμε. Στον αστρολογικό χάρτη αποτυπώνονται όλες οι δυνατότητες που έχουμε και καθορίζουν την προσωπικότητα μας. Αλλά η ζωή μας έχει ένα έργο, μία αποστολή που πρέπει να ολοκληρώσουμε και δεν έχει να κάνει με τα ταλέντα και τις δυνατότητες μας.

Την αποστολή αυτή την αποτυπώνουν οι Δεσμοί της Σελήνης ή αλλιώς όπως αλλιώς λέγονται « Ουρά και Κεφάλι του Δράκου».

Η Ουρά είναι ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης και υποδηλώνει , τους στόχους που έχουμε κατακτήσει, τις γνώριμες καταστάσεις και χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, με τα οποία η ψυχή αισθάνεται πιο άνετα. Το Κεφάλι του Δράκου, υποδηλώνει τον δρόμο της εξέλιξης, το άγνωστο, τους στόχους που πρέπει να κατακτήσουμε, τις εμπειρίες που πρέπει να γνωρίσουμε, μέσα από καταστάσεις ή πρόσωπα που θα έρθουν στην ζωή μας. Στο σημείο του αστρολογικού μας χάρτη που βρίσκεται το Κεφάλι του Δράκου,  είναι χαραγμένος ο σκοπός της ζωής και το πεπρωμένο μας.

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: