Επιστροφή στην κορυφή
Πέμπτη, 23 Νοε 2017
 
 

Και άλλη γυναίκα σε ηγετική θέση της Ryanair

Κυριακή, 17 Ιανουάριος 2016 - 10:00

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

Καθήκοντα  Διευθύντριας Μάρκετινγκ και Πωλήσεων για την Ανατολική Μεσόγειο στην αεροπορική εταιρία  Ryanair, ανέλαβε από τις 12 Ιανουαρίου η  κ. Chiara Ravara.

Η νέα διευθύντρια θα επιβλέπει τις δραστηριότητας της Ryanair σε Ελλάδα και Κύπρο, Κροατία, Μάλτα και Μοντενέγκρο.

 

Με Ιταλική καταγωγή, η κ. Ravara εργάσθηκε ήδη ως στέλεχος στο τμήμα μάρκετινγκ της Ryanair για δύο  χρόνια, όπου συμμετείχε στις δραστηριότητες της εταιρίας σε Ελλάδα, Ιταλία και Κροατία, ενώ προηγουμένως εργάσθηκε ως Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων στην AVIAREPS (Μιλάνο) όπου διηύθυνε πολλαπλά accounts στον ταξιδιωτικό κλάδο.

 

Η Επικεφαλής Μάρκετινγκ και Πωλήσεων της Ryanair, Carol Anne O’Neill, δήλωσε:

 

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ορίσουμε την Chiara νέα διευθύντρια Μάρκετινγκ και Πωλήσεων για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου θα διευθύνει τις δραστηριότητες μάρκετινγκ της Ryanair σε Ελλάδα και Κύπρο, Κροατία, Μάλτα και Μοντενέγκρο. ”

 

Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Πωλήσεων της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο, Chiara Ravara, δήλωσε:

 

“Είμαι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να αναλάβω τα καθήκοντα Διευθύντριας Μάρκετινγκ και Πωλήσεων για την Ανατολική Μεσόγειο. Η περίοδος αυτή, είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Ryanair, με τεράστια σχέδια ανάπτυξης, ψηφιακές εκπλήξεις και αναβαθμίσεις στην εξυπηρέτηση πελατών και ανυπομονώ να αντιμετωπίσω τις όποιες προκλήσεις σε μία περιοχή όπου παρουσιάζουμε ισχυρή ανάπτυξη. ”

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: