Επιστροφή στην κορυφή
Κυριακή, 25 Φεβ 2018
 
 

Κάλυμνος: Με μονωτική ταινία και τηλεφωνικό καλώδιο της έκλεψαν 15.000 δολάρια!

Δευτέρα, 16 Οκτώβριος 2017 - 16:27

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Θύμα ληστείας στην Κάλυμνο έπεσε μια 67χρονη γυναίκα χτες (15/10) τα ξημερώματα στο ίδιος της στο σπίτι.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το τοπικό ενημερωτικό σάιτ kalymnos-news.gr, οι δράστες διέρρηξαν και μπήκαν στην οικία της ηλικιωμένης, λίγο πριν τις 4 το πρωί. Μάλιστα, για να μπορέσουν να δράσουν ανενόχλητοι και να μην φτάσουν οι φωνές της γυναίκας στα γύρω σπίτια, δε δίστασαν να της φιμώσουν το στόμα με μονωτική ταινία, αλλά και να την ακινητοποιήσουν τελείως δένοντας την με καλώδιο τηλεφώνου!

Οι ληστές, που φορούσαν κουκούλα για να μην είναι ορατά τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, αποφάσισαν να ενεργήσουν με τον ένα να μένει πίσω για να φυλάει το θύμα και τον άλλο να ψάχνει μέσα στο σπίτι για χρήματα.

Συνεπώς και αφού εντόπισαν και αφαίρεσαν 15.000 δολάρια (12.700 ευρώ) τα οποία η ιδιοκτήτρια κρατούσε για ασφάλεια στον χώρο της, εξαφανίστηκαν. Ωστόσο η γυναίκα ακόμη δεν γνωρίζει αν είναι μόνο το μεγάλο χρηματικό ποσό που άρπαξαν οι δράστες ή αν υπάρχει και κάποιο άλλο αντικείμενο αξίας, όπως κοσμήματα, που πήραν μαζί τους οι άγνωστοι.

Κατόπιν της «άτακτης» αποχώρησης τους η 67χρονη κατέβαλλε προσπάθεια και καταφέρνοντας εντέλει να λυθεί από τα δεσμά της και να ειδοποιήσει τους γείτονες, οι οποίοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Έρευνα για την υπόθεση και τον εντοπισμό των δυο δραστών, έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου.

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: