Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
05 Δεκ 2021
Απόψεις

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018: Τι θα “ζήσουν”  τα 12 ζώδια στους καυτούς μήνες του Καλοκαιριού !!!

 

Από την Αλεξάνδρα Καρτά , αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο

ΚΡΙΟΣ

Ένα πραγματικά έντονο Καλοκαίρι σας περιμένει, όπου ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας Άρης, θα σας δημιουργήσει νέα δεδομένα στα σχέδια σας για το μέλλον. Οι σχέσεις και ο έρωτας θα είναι οι τομείς που θα σας δώσουν ικανοποίηση, αν αυτό πραγματικά το δικαιούστε και έχετε πράξει τα σωστά κατά το παρελθόν. Προσοχή να δώσετε στις τρις Καλοκαιρινές εκλείψεις, 13 Ιουλίου, 27 Ιουλίου και 11 Αυγούστου, όπου  θα σας φέρουν προ των ευθυνών σας σε επαγγελματικό, οικογενειακό και προσωπικό  επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το Καλοκαίρι θα σας ανανεώσει και σας κάνει να αρχίζετε σταδιακά να επαναστατείτε με το παρελθόν σας και με ότι το χαρακτηρίζει. Ο έρωτας θα μπει ξαφνικά στην ζωή σας, στα μέσα του Ιουλίου. Βέβαια ο πλανήτης των ανατροπών Ουρανός, θα βρίσκεται στις πρώτες μοίρες του ζωδίου σας, βάζοντας σε δοκιμασία τις σχέσεις, ιδίως τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου, με αρχές Αυγούστου. Θα σας απασχολήσει επίσης η επαγγελματική σας πορεία, όπου θα βρίσκεστε σε μία ένταση, λόγο εξωγενών καταστάσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε ένα από τα πιο δημιουργικά Καλοκαίρια, εφόσον ο Ερμής, πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, θα βρεθεί στο ξεκίνημα αυτής της περιόδου στο ζώδιο σας. Από τις 29 Ιουνίου ο Ερμής θα προχωρήσει στον Λέοντα μέχρι το τέλος του Καλοκαιριού, όπου οι μετακινήσεις οι εμπειρίες και οι σχέσεις θα έχουν την τιμητική τους. Θα δυσκολευτείτε να κατανοήσετε κάποια πράγματα στους χειρισμούς των οικονομικών σας, αλλά μέχρι να τελειώσει αυτή η περίοδος, θα πειραματιστείτε και θα μάθετε μέσα από τα λάθη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η υπομονή δεν πρέπει να σας λείψει αυτούς τους τρις μήνες, γιατί θα έχετε να κάνετε πολλά σε ένα αρκετά μικρό χρονικό διάστημα. Στο τέλος του Ιουνίου η Πανσέληνος απέναντι από το ζώδιο σας, σας ταλαιπωρεί λόγο των δύσκολων σχέσεων σας με τους άλλους. Στις 13/7, η έκλειψη Ηλίου, θα σας κάνει να επαναστατήσετε με την προσωπική σας ζωή και να αφεθείτε σε συναισθήματα που ουσιαστικά θα σας οδηγήσουν στην εσωτερική σας αναγέννηση.

ΛΕΩΝ

Το Καλοκαίρι των εκλείψεων, αλλά και τον εκπλήξεων μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η περίοδος για σας. Τρις εκλείψεις θα σας αναστατώσουν, βάζοντας την προσωπική σας ζωή σε μία άλλη τροχιά και αλλάζοντας εκ βαθέων πρόσωπα και καταστάσεις που σας κρατούσαν δέσμιους. Ουσιαστικά ο Ιούνιος θα είναι ένας βατός μήνας με καλές ευκαιρίες. Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, δεν θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε ούτε στιγμή. Προσοχή θα δώσετε στις 13/7, 27/7 και 11/8, όπου θα οδηγηθείτε σε αλλαγές και έντονες διεκδικήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το Καλοκαίρι θα είναι αρκετά πολύπλοκο σε εργασιακά θέματα και θα δυσκολευτείτε να κάνετε διακοπές από το βαρύ καθημερινό σας πρόγραμμα. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν, από άτομα που δεν μπορούν να κατανοήσουν [τον αγώνα] που δίνετε σε καθημερινή βάση. Έτσι θα έρχονται στιγμές που θα απομονώνεστε και θα έχετε την τάση με αυτό τον τρόπο, να βρεθείτε μακριά από τοξικές συμπεριφορές. Η είσοδος βέβαια της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, από τις 10/7 έως 6/8, θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα κάνοντας Focus  μόνο στην θετική ενέργεια.

ΖΥΓΟΣ

Το Καλοκαίρι αυτό, θα σας δημιουργήσει ένα κλήμα ανασφάλειας κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Στο τέλος του Ιουνίου, θα έχετε πλέον καταλάβει τον αρνητικό ρόλο που παίζουν κάποια πρόσωπα στην ζωή σας και αυτό σίγουρα δεν θα είναι ευχάριστο σαν γεγονός, αλλά θα είναι πολύ ευεργετικό για την πορεία σας. Ο Ιούλιος είναι γεμάτος γεγονότα που θα αφορούν την επαγγελματική σας πορεία, τοποθετώντας πλέον σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σας ζωή. Τελειώνοντας το Καλοκαίρι, θα έχετε διασφαλίσει τις νέες σας επιλογές, που θα προέλθουν από μία βαθιά ενδοσκόπηση, πολύ σημαντική για την ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείτε αυτό το Καλοκαίρι, λόγο εκλείψεων που σας επηρεάζουν σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Από την άλλη ο Άρης στον Υδροχόο, έως τις 12 Αυγούστου, θα σας ωθεί να διεκδικείτε εκείνα που σας ανήκουν, οριοθετώντας απόλυτα ότι είναι δικό σας. Ο έρωτας θα βρίσκεται κοντά σας στα μέσα του Ιουλίου και η διάθεση σας για Καλοκαιρινές αποδράσεις θα σας ανανεώνει. Τελειώνοντας το Καλοκαίρι, θα έχετε γεμίσει τις μπαταρίες σας, με συναισθήματα και εικόνες που δύσκολα θα ξεχάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε μία μαχητική διάθεση και αυτό βγαίνει στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή. Οι εκλείψεις του Ιουνίου και του Αυγούστου, δεν θα σας αφήσουν ανεπηρέαστους, όπου μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθος εκτιμήσεις και εριστική διάθεση προς τους άλλους. Βέβαια η Αφροδίτη τον Αύγουστο, θα σας ανεβάσει την λίμπιντο και από τις 13/8, θα νιώσετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε από καταστάσεις που σας προκαλούν ένταση και κακή διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε μπροστά σας ένα αρκετά θερμό Καλοκαίρι όπου θα σας απασχολύσουν δύο κυρίως τομείς της ζωής σας, τον οικονομικό τομέα και εκείνον που αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους. Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες εντάσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, όπου η ρίζα του προβλήματος ξεκινά από τις διαφορετικές απόψεις που έχετε σε υλικά θέματα. Προσοχή λοιπόν στην Πανσέληνο του Ιουνίου στις 28/6, αλλά και την έκλειψη Ηλίου στις 13/7, όπου θα σας προκαλέσουν μικρές, αλλά παροδικές εντάσεις με το έτερον ήμισυ. Το Καλοκαίρι θα τελειώσει με μία Πανσέληνο, όπου θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και θα σταθεροποιήσετε κάποιο προσωπικό σας επίτευγμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο, σχεδόν όλο το Καλοκαίρι, θα σας κάνει ανυπόμονους με την προσωπική σας ζωή. Μέσα από αυτή την εσωτερική ένταση, θα πέσετε σίγουρα σε λάθη που θα τα εντοπίσετε σε μάκρος χρόνου. Δύο εκλείψεις θα σας επηρεάσουν αυτή την χρονική περίοδο. Η πρώτη είναι της Σελήνης στις 27/7 στο ζώδιο σας, όπου θα σας φέρει αλλαγές σε συναισθηματικό επίπεδο. Η δεύτερη έκλειψη που θα είναι Ηλίου, θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στις 13/8, όπου θα καταλάβετε μέσα από διάφορες καταστάσεις τον ρόλο που παίζουν τα πρόσωπα που συνθέτουν την συναισθηματική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Το Καλοκαίρι θα ξεκινήσει γλυκά και ήρεμα μαζί σας και θα απολαύσετε την αγάπη των δικών σας ανθρώπων. Οι σχέσεις σας μέχρι το τέλος του Ιουνίου, θα έχουν γίνει πιο ουσιαστικές και θα ολοκληρώσετε κάτι που αφορά την προσωπική σας ζωή. Τον Ιούλιο, θα έχετε μία πολύ δυνατή εμπειρία ζωής, που θα αφορά εσάς και το ταίρι σας. Στην έκλειψη Σελήνης στο τέλος του Ιουλίου, μπορεί να νιώσετε ότι η κούραση σας έχει καταβάλει και οι διακοπές είναι πλέον επιτακτική ανάγκη. Ο Αύγουστος, θα σας περιορίσει στην αρχή, αλλά  το δώρο του θα σας το προσφέρει  με την Πανσέληνο στις 26/8, όπου θα φροντίσει τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts