Επιστροφή στην κορυφή
Κυριακή, 17 Δεκ 2017
 
 

Καλό μήνα με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές νεφώσεις

Παρασκευή, 01 Ιούλιος 2016 - 09:00

-a Μέγεθος κειμένου +A

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016 : Μπήκε και ο Ιούλιος. Ο 7ος μήνας του χρόνου. Μήνας των διακοπών και των μεγάλων αποφάσεων. Ο Ιούλιος μπήκε με καλό καιρό. Για σήμερα θα έχουμε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις που  βαθμιαία θα είναι αυξημένες στα ηπειρωτικά. Εκεί περιμένουμε και κάποιες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 27 έως 35 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 23 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο η μέγιστη θα είναι 1-2 βαθμούς υψηλότερη), 26 έως 32 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 27 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα βόρεια .Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου πρόσκαιρα το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ.Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: