Επιστροφή στην κορυφή
Παρασκεύη, 15 Δεκ 2017
 
 

Καλημέρα 2017

Κυριακή, 01 Ιανουάριος 2017 - 11:31

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

alex-karta-nov16

Από την Αλεξάνδρα Καρτά αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο 

 

Η Νέα χρονιά είναι πλέον γεγονός.

Είχα αναφέρει σε άρθρα μου πέρσι, ότι το 2017, θα είναι από τις πιο σημαντικές χρονιές, όπου τα νέα ξεκινήματα και οι αλλαγές σε προσωπικό και παγκόσμιο επίπεδο είναι δεδομένες.

Οι κραδασμοί του 2017 είναι εκείνοι που παραπέμπουν σε καινούρια δεδομένα, εφόσον στηρίζει τον αριθμό 1. Το πρώτο λοιπόν βήμα μιας πορείας, πάντα θέλει σωστή απόφαση, ώστε να μην υπάρχουν πισωγυρίσματα και ανατροπές.

Δεν υπάρχουν τυχερά και άτυχα ζώδια μέσα στην χρονιά. Υπάρχουν ευκαιρίες για όλους και αυτό είναι το μυστικό που πρέπει να κατανοηθεί για να δώσει το σύμπαν το μέγιστο θετικό για τον καθένα, στον τομέα που έχει επιλεγεί για την νέα χρονιά.

Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι για τον καθένα σας, ένα όμορφο φωτεινό πρωινό που θα απομακρύνει κάθε σκιά από την ζωή σας, απλώνοντας το φως σε όλη σας την ύπαρξη.

 

ΚΡΙΟΣ

Η πρώτη μέρα του χρόνου, είναι για σας κοινωνικότατη και ερωτική. Θα σας δοθεί ευκαιρία να περάσετε όμορφα με αγαπημένα σας πρόσωπα και να ξαναβρείτε την χαμένη σας ψυχική διάθεση. Ο Άρης βέβαια σε μία δύσκολη για σας θέση, δείχνει ότι ακόμη δεν έχετε γίνει εντελώς καλά από ατυχή γεγονότα που συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Χρονιά ξεκινά με αισιόδοξη διάθεση που συμβαίνει φυσικά για κάποιους συγκεκριμένους λόγους. Κάποιο προσωπικό σας θέμα θα σας δώσει έμπρακτα στοιχεία ότι υπάρχει η βάση που εσείς αποζητάτε. Αν βρίσκεστε σε μία αναστάτωση επαγγελματική, το επόμενο διάστημα θα σας δώσει θετικές εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πρώτο βήμα για την Νέα Χρονιά, θα είναι ευχάριστο, ιδιαίτερα επικοινωνιακό, γεμάτο ειδήσεις, μηνύματα και νέα από ανθρώπους που είχατε για κάποιο διάστημα απομακρυνθεί. Αν πρέπει σήμερα να πάρετε κάποιες οικονομικές αποφάσεις, θα πρέπει να τις αναβάλετε για αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρίσκεστε πολύ κοντά στο να κάνετε ανατροπές και αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Η πρώτη ηλιαχτίδα της νέας χρονιάς, σας βρίσκει προβληματισμένους με ένα προσωπικό θέμα που νοιώθετε ότι δεν ανήκετε εκεί. Σήμερα κάνετε κάτι όμορφο για τον εαυτό σας, να νοιώσετε ότι οφείλετε να τον αγαπάτε περισσότερο.

ΛΕΩΝ

Πολύ σύντομα θα δείτε ότι τα όνειρα σας να πραγματοποιούνται. Οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν με αγάπη, θα έχουν ο καθένας τους να σας προσφέρουν κάτι ξεχωριστό. Τα δώρα της ημέρας θα είναι κυρίως συναισθηματικής αξίας και όχι υλικής. Φροντίστε να δείτε την καλή πλευρά των πραγμάτων, γιατί αυτό θα σας δώσει πολύ δύναμη για τις αποφάσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρίσκεστε ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση κάποιων παλαιών προσωπικών εκκρεμοτήτων. Η πρώτη αυτή μέρα του 2017, θα σας ανοίξει ένα μικρό παραθυράκι που από εκεί μπορείτε να θαυμάσετε το αύριο που έρχεται. Μην αμφιβάλετε για τίποτα γιατί όλα είναι πιθανά να συμβούν αυτή την περίοδο των θαυμάτων.

ΖΥΓΟΣ

Πολλοί από σας έχετε ζήσει ανατροπές κατά το παρελθόν, που ήταν αδύνατον να τις διαχειριστείτε εύκολα. Σήμερα θα πρέπει να δείτε με αισιοδοξία το μέλλον σας και να αφιερώσετε ήρεμες και όμορφες στιγμές με δικά σας άτομα που έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο. Η οικογένεια είναι για σας μία θετική βάση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα αυτή είναι αφιερωμένη στους οικογενειακούς δεσμούς. Μέσα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα δείτε πόσο σημαντικά είναι κάποια πράγματα που κατά το παρελθόν τα θεωρούσατε δεδομένα. Οι λέξεις από ανθρώπους που καθορίζουν την συναισθηματική σας πληρότητα, θα είναι τα δώρα χαράς που θα λάβετε σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επικοινωνία και συναντήσεις με άτομα που σας ενώνουν ψυχικοί δεσμοί, θα είναι η ροή της σημερινής μέρας. Πολύ σημαντικά γεγονότα δεν θα συμβούν, όμως θα έχετε υπερπληθώρα από μικρά ευχάριστα συμβάντα, που θα σας φτιάχνουν την διάθεση και θα σας δώσουν μία ουσιαστικά όμορφη εορταστική νότα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τώρα θα νοιώσετε όσο τίποτε άλλο ότι η αγκαλιά δικών σας ανθρώπων είναι ότι πολυτιμότερο μπορείτε να έχετε. Η αρχή του έτους, που για πολλούς από σας συμβαίνει κοντά στα γενέθλια σας, χαρακτηρίζει την αφετηρία για πολλές αποφάσεις. Η επιτυχία αυτών των αποφάσεων θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά είναι οριοθετημένες στο μυαλό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία έκρηξη χαράς θα αποδειχθεί η πρώτη μέρα του έτους. Μπορείτε εύκολα να διορθώσετε κάποια προσωπικά θέματα που σας είχαν ταλαιπωρήσει. Βέβαια το δύσκολο παρασκήνιο δεν θα πάψει να υπάρχει για κάποιες μέρες, αλλά είναι στο χέρι σας σήμερα να μην το αφήσετε να σας χαλάσει την εορταστική ατμόσφαιρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Με νοσταλγία ξεκινά για σας η Νέα Χρονιά. Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας θα σας προσφέρουν κάτι όμορφο, αλλά εσείς περιμένετε τον Αι Βασίλη που κρατά το ξεχωριστό δώρο σας, για αργότερα. Οι ευαίσθητες ψυχικές χορδές που σας χαρακτηρίζουν, είναι συντονισμένες για κάτι που ακόμη είναι σε αναμονή.

 

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6955 240 480

 

 

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: