Επιστροφή στην κορυφή
Παρασκεύη, 24 Νοε 2017
 
 

Καλή η χρονιά που πέρασε για την SsangYong

Πέμπτη, 12 Ιανουάριος 2017 - 10:01

-a Μέγεθος κειμένου +A

coverlΔύο μοντέλα , τα Tivoli και XLV, δούλεψαν θετικά για την  SsangYong . Η Κορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία έκανε ρεκόρ πωλήσεων το 2016 και ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ που είχε επιτευχθεί πριν από 14 χρόνια. Ο Δεκέμβρης  ήταν ο καλύτερος μήνας πωλήσεων της εταιρείας από την αρχή της ιστορίας της. Κατάφερε να αυξήσει τα νούμερά της κατά 10,5% σε σχέση με το ίδιο διάστημα του 2015. Και αυτό το πέτυχε με τα όμορφα  Tivoli και XLV.

Οι  παγκόσμιες ετήσιες πωλήσεις της κορεάτικης, premium φίρμας καταμετρήθηκαν κατά 7,7% περισσότερες σε σύγκριση με τις πωλήσεις του 2015, ενώ το Tivoli από μόνο του κατάφερε να ανεβάσει κατά 34,7% τις πωλήσεις του, σε σχέση με το ίδιο διάστημα πέρυσι, σε παγκόσμιο επίπεδο.

tivoliΣτην πραγματικότητα το Tivoli ξεπέρασε τις 100.000 μονάδες σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από το λανσάρισμά του, γεγονός που το καθιστά το πιο επιτυχημένο εμπορικά μοντέλο της φίρμας στην 63χρονη ιστορία της, με την πιο ταχεία ανοδική πορεία.

Αναφορικά με την εγχώρια αγορά της Κορέας, η SsangYong πέτυχε ρεκόρ πωλήσεων σε βάθος 13ετίας, ενώ συνέχισε να καταγράφει ανοδική τάση για 7η συνεχόμενη χρονιά. Παράλληλα, το Tivoli παραμένει το δημοφιλέστερο compact SUV της κορεάτικης αγοράς, με μερίδιο που ξεπερνάει το 55%.

Στην ελληνική αγορά η SsangYong κατέγραψε για το 2016 ένα από τα μεγαλύτερα μερίδια που είχε διαχρονικά.

Το 2017 η γκάμα της SsangYong, θα εμπλουτιστεί με ένα μεγάλο πολυτελές SUV, συντονισμένο απόλυτα στο κλίμα της εποχής, με νέο 2λιτρο turbo κινητήρα βενζίνης και με υψηλή τεχνολογία ασφάλειας και άνεσης, που θα παρουσιαστεί επίσημα στην ερχόμενη Διεθνή Έκθεση της Γενεύης, το Μάρτιο.Μοιράσου το…!
Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: