Επιστροφή στην κορυφή
Σαββάτο, 23 Ιουν 2018
 
 

Κακέτσης: «Σκέφτομαι ότι δεν θα έχω να φάω» – Κλείνουν «Kitchen Bar» και «Θέα»

Δευτέρα, 11 Σεπτέμβριος 2017 - 16:25

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, στην πλέον δυσάρεστη θέση βρίσκεται ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης, που λόγω χρεών, πρέπει να αδειάσει τα νυχτερινά του μαγαζιά στη Μαρίνα Αλίμου έπειτα από ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει το ΤΑΙΠΕΔ.

Η οριστική απάντηση δόθηκε από το δικαστήριο που δικαίωσε τον Οργανισμό του Δημοσίου, με τον κ. Κακέτση να διευκρινίζει, έπειτα από ερώτηση του δημοσιογράφου:

«Τον χώρο στον οποίο βρίσκονται τα μαγαζιά μου – στο παρελθόν ανήκε στα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα – τον πήρε το ΤΑΙΠΕΔ που πλέον είναι ο νέος διαχειριστής για χρέη που είχα, αλλά και στο πλαίσιο ιδιωτικοποίησης της Μαρίνας Αλίμου. Χρωστούσα κάποια χρήματα για τα ενοίκια, αλλά φρόντιζα να αποπληρώνω κάποια χρέη. Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας τελεσιδίκησε μια απόφαση ασφαλιστικών μέτρων και αναγκαστικά πρέπει να αδειάσω το χώρο», ενώ στη συνέχεια δίνει και περισσότερες λεπτομέρειες που ρίχνουν φως στην ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται στο τώρα: «είμαι με υπνωτικά χαπάκια για να κοιμηθώ… Σκέφτομαι ότι δεν θα έχω να φάω… Εκτός από μένα, μένουν στον δρόμο και 180 υπάλληλοί μου με τις οικογένειές τους».

Ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο δεν υπήρξε μόνο ενοικιαστής των κτιρίων, αλλά και επενδυτής.

«Έχω επενδύσει στον χώρο τουλάχιστον 10.000.000 ευρώ… Η αλήθεια είναι πως από το 2011, που η οικονομική κρίση στη χώρα μας πήρε την ανηφόρα, τα μαγαζιά μου έκαναν κοιλιά, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πληρώνω το δυσβάσταχτο ενοίκιο των 450.000 ευρώ το χρόνο».

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: