Επιστροφή στην κορυφή
Παρασκεύη, 20 Ιουλ 2018
 
 

Καιρός : Σύννεφα και αφρικανική σκόνη μας χαλάει τη διάθεση για τη Σαββατιάτικη βόλτα

Σάββατο, 17 Μάρτιος 2018 - 09:00

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018: Ο καιρός τη μια φτιάχνει και φοράμε κοντομάνικα και την άλλη χαλάει και κρατάμε  ομπρέλες. Για σήμερα αναμένονται αραιές νεφώσεις, που κατά τόπους θα είναι πυκνότερες, κυρίως στα δυτικά. Τοπικές βροχοπτώσεις αναμένονται στα βορειοδυτικά προς το βράδυ. Αν σκέφτεστε να πάτε στο πλυντήριο το αυτοκίνητό σας, καλύτερα να το αναβάλετε αφού θα μας έρθει αρκετή Αφρικάνικη σκόνη.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 26, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 19, στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 21, και στην Κρήτη από 15 έως 28.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 έως 7 και από το μεσημέρι τοπικά έως 8 μποφόρ, ενώ ιδιαίτερα στα νοτιοδυτικά θα φτάνουν τοπικά και τα 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες και νοτιοανατολικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα κατά 1 έως 2 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες, ενώ θα υπάρχει και μεταφορά Αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες, ενώ θα υπάρχει και μεταφορά Αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς.

 Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: